Ay-Me Güvenlik

  • Güvenlik
  • SAKARYA

Hakkımızda

AY-ME GÜVENLİK olarak;

güvenlik sistemleri sektöründe faaliyet göstermekteyiz.Kaliteli hizmet anlayışımız,uygun fiyatlarımız ile sektörün önde gelen isimleri arasında yerimizi aldık.Uzman kadromuz,eğitimli personelimiz ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı ilke edindik.Hedefimiz;sektörde aranan ve tercih edilen bir firma olma özelliğimizi sürdürebilmektir.Yılların verdiği tecrübe ve deneyim ile yolumuza devam ederken,her geçen gün yenilenip,büyümekteyiz.

VİZYONUMUZ
AY-ME GÜVENLİK kalitesini ispatlamış ve sektöründe lider vizyonu ile kurulduğu günden bu yana yoluna devam etmektedir. Her geçen gün kalite ve eğitim anlayışına verdiği önemle ve sektörünün gerektirdiği ciddiyetle bu vizyonunu başarı ile sergilemektedir.

MİSYONUMUZ
AY-ME GÜVENLİK huzurunuzun ve güvenliğinizin sürekliliğini sağlamak amacıyla, güvenlik alanındaki tüm uluslararası gelişmeleri ülkemiz koşullarına uyarlayarak sizlere hep en mükemmeli sunmayı misyon edinmiştir. Yeniliğe olan açıklığı, iş disiplinine gösterdiği önemi ve insana verdiği değeri ile de bu misyonundan taviz vermeden yolunda ilerlemektedir.

Başlıca hizmetlerimiz;

-ALARM SİSTEMLERİ

-GÜVENLİK KAMERALARI

-YANGIN SİSTEMLERİ

-BEKÇİ KONTROL SİSTEMLERİ

-BİNA GÜVENLİK SİSTEMLERİ

-CCTV SİSTEMLERİ,CCTV KAMERA

İletişim

Yetkili Ayhan UMUTLU
GSM 0535 713 74 25
Telefon 0264 279 25 54
Faks 0264 279 25 54
Email ayneguvenlik@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres CUMHURİYET MAH KOLAGASI SOK AGACAN İŞ MERK KAT 3 DAIRE 14 MERKEZ
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri