Duman Demir Metal San.

  • Demir Çelik
  • ADAPAZARI

Hakkımızda

Şirketimiz 1973 yılında çelik konstrüksiyon imalatıyla iş hayatına atılmış olup, 1985 yılında oto yedek parça imalatına ÇELİK MOTOR (Skoda) fabrikası ile başlamış bulunmaktadır. 1990 yılında OTOYOL SAN. A.Ş. ile oto yedek parça, taşıma paletleri, çelik sandık gibi çalışmaları da bünyemize katarak, 1998 yılında OTOYOL (Özbekistan) fabrikasının kurulması ile ilgili tesis yatırım çalışmaları, 1999 yılında OTOKAR oto yedek parça üretimi, 2001 yılı başlangıcı ile TOYOTA Fabrikasına parça taşıma paletleri imalatı ile yolumuza planlı büyüme ve gelişmeyi yenilikler ışığı altında müşterilerimize sunmayı hedefleyerek ilerlemekteyiz.

Hedefimiz teknoloji ve kalitede müşteri isteklerini çalışanlarımız ile birlikte karşılamak, söz verilen standartları gerçekleştirerek üretim sürecini yerine getirmektir.

Zamana saygılı, standartlara uygun üretim, düşük maliyet ve kaliteli ürün ile müşteri memnuniyetini sağlamak, temel ilke ve prensiplerimizdendir.

Her geçen sürede geçmişten aldığımız tecrübeler ile, günümüzde geleceğe yönelik planlı çalışmalarda bulunduk ve bulunmaya devam etmekteyiz. Planlı çalışmalarımız ve hedeflerimizde TS 16949 Otomotiv Kalite sistemide bulunmakta ve çalışmalar yürütülmektedir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Duman Otomotiv kaliteli malzemenin, kaliteli yönetim sistemini benimsemiş, politika edinmiş bir yapıyla gerçekleşeceğini ve sayısal hedeflerle somut veriler kazanılacağı bilincindedir.

Politikamızın ana hedefleri şunlardır;

* Müşteri anket ve Şikayet Formları aracılığıyla ibraz edilen istek ve şikayetlerini günden güne en aza doğru ilerleme çabası na girmek , istek ve şikayetleri karşılamak.
* Üretim, ürün ve hizmette en iyi ve güvenilir yöntemleri uygulayarak teknolojiyi yakalamak ve kalite güvence altına alacak sistemin gereksinimlerinin sürekliliğini, sürekli iyileştirilmesini sağlamak.
* Denetimlerle sistemin kontrolü ve uygunluğunun sürdürülebilir olduğu gözden geçirilerek denetimlere önem vermek.
* Çalışmalarımız iş alanımızla, konumu ile ilgili gerekli iç ve dış eğitimleri almasını sağlamak.
* Şirketimizde iç iletişim ile ilgili formlardan, telefonlardan yararlanarak hataları, zaman kaybını, iş takipsizliğini en aza indirmek.
* Çalışanlarımız iş alanımızla, konumu ile ilgili gerekli iç ve dış eğitimleri almasını sağlamak.
* Şirketimizde iç iletişim ile ilgili formlardan, telefonlardan yararlanarak hatları, zaman kaybını, iş takipsizliğini en aza indirmek.
* Çalışanlarımızın önerileri doğrultusunda sistemin iyileştirilmesini ve bekledikleri istekleri tespit edip talebi karşılamak.

ÜRÜNLER;


Otobüs Karkas İskeleti
Hidrolik Radyatör Su Boruları
Hava Emiş Boruları
Treyler Tampon ve Dolapları
Oto Yedek Parçaları
Tarım Makinaları ve Yedek Parçaları
Çelik Sandık İmalatı
Taşma Sehpaları
Palet Sistemleri
Çelik Konstrüksüyon Yapı Sistemleri

İletişim

Yetkili Fatih DUMAN
GSM
Telefon 0264 281 41 47 / 0264 281 59 65
Faks 0264 271 66 96
Email satinalma@dumanotomotiv.com / info@dumanotomotiv.com
Resmi Web Sitesi www.dumanotomotiv.com
Adres Çark Sanayi Caddesi No:26
Şehir ADAPAZARI

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri