Adana Çelik Hasır Paz.san.ve Tic.a.ş.

  • Demir Çelik
  • ADANA

Hakkımızda

1996 yılında kurulan ve aynı yıl üretime başlayan Adana Çelik Hasır, en son teknolojisi ile, inşaat sektörünün gereksinim duyduğu “ÇELİK HASIR” üretimini sağlamaktadır.

ÇELİK HASIR ,betonarme, döşeme ve duvarlarında, sömellerde, kiriş ve kolonlarda etriye olarak, tünellerde, prefabrik elemanlarda, ön gerilimli krişlerde; kanal ve kanaletlerde; beton yollar, havalanı pistleri, yüzme havuzları; bahçe çiti, korkuluk, asma tavan ve benzeri, demire gereksinim duyulan her alanda kullanılmaktadır. Soğuk çekilerek mukavemeti arttırılan ve nervürlendirilen çelik çubuklarının, birbirlerine nokta kaynakla, hassas ölçülerde bağlanmasıyla imal edilen ÇELİK HASIR geniş yüzeyli yatay ve dikey betonarme elemanlarının techizat malzemesidir.

ÇELİK HASIR, normal inşaat demirinr göre %30-40 ağırlık tasarrufu, işçilik ve zamandan %80-90 kazanç, nakliyeden %30-40 avantaj sağlamaktadır. Q tipi hasırlar çift yönlü, R tipi hasırlar tek yönlü çalışırlar. Standart ebat 2.15 m. X 5.00 m. dir. Talep halinde özel boyutlarda da hasır imal edilebilir. Bu tip hasırların genişlikleri 0.70 – 2.75 m. ve boyları 2.00 – 12.00 m. arasında olabilir. Çubuk çapları Q 4.0 mm’ den Q 10.00 mm’ ye kadardır. En ve boy çubuk aralıkları minimum 5 cm. Ve 5cm. Nin katları veya istenilen ölçülerde olabilir. Projelerinizde kullanılacak olan hasır tipleri ve ölçüleri hakkında veya projelerinizin çelik hasıra uygulanması için yapılacak çalışmalarda teknik büromuz her an ücret talep ermeksizin hizmetinizdedir. Ayrıca kanalet hasırları DSI şartnamesindeki ağırlık ve göz aralıklarına göre yapılmaktadır.

Başlıca hizmetlerimiz;

-ÇELİK HASIR

İletişim

Yetkili Kemal TOPBAZ
GSM
Telefon 0322 394 35 30
Faks 0322 394 35 31
Email mail@adanacelikhasir.com
Resmi Web Sitesi www.adanacelikhasir.com
Adres Hacı Org. San. Böl.YAKAPINAR
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri