Sembol Gayrimenkul

  • Emlak
  • SAKARYA

Hakkımızda

1998 yılında İstanbul'da kurulan Sembol Emlak & İnşaat: çeşitli yapıdaki inşaat projelerinden sonra çalışmalarına 2008 yılından sonra merkez ofisi Sakarya iline taşımış olup, 2010 yılı itibariyle Sembol Gayrimenkul – Sembol Temizlik ve SAN İnşaat olmak üzere üç ana bölümde faaliyetlerine devam etmektedir. Sembol, Sakarya ve bölge havalisi genelinde hizmet sağlayan deneyimli ve güçlü bir gayrimenkul danışmanlığı ve temizlik hizmetleri veren profesyonel bir organizasyondur.

‘’ doğru yerdesiniz... ‘’ sloganı ile kısa zamanda gayrimenkul ve temizlik sektörünün lider markalarından biri haline gelmiştir.

Sembol, kadrosuna destek ve hizmetlerini doğru zamanda vererek, mesleğinin güvenilir sınırlar içerisinde yapmasını sağlamaktadır. Sektörel akademik eğitimlerle de bilgili ve profesyonel kadrosunu verdiği eğitimlerle yeniliklere geliştirmektedir.

Misyon

Misyonumuz emlak hizmetlerinin toplam kalitesini yükseltmek, sektörün gelişimine katkıda bulunmak ve müşterilerimize entegre hizmet sağlamaktır. Sembol bu ana felsefeye bağlı kalarak çalışmalarını 4 ana çerçevede gerçekleştirir.

* Gayrimenkul danışmanlığı alanında eğitimli uzmanlarımızla müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını uluslararası standartta karşılamak.

* Güven ve kalite önceliği ile müşterilerimize entegre hizmet sunmak.

* Sektördeki tecrübe ve uzmanlığımızı daha geniş kitlelerle paylaşarak sektörün gelişimine ve istihdam yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak.

* Güvenilir, mesleğine saygı duyan ve verdiği hizmetlere saygı duyulan, kendini mesleğine adamış, sürekli eğitim ve gelişmelere açık gayrimenkul danışmanları yetiştirmek. Reklamlara, tabelalara, duyurulara ihtiyaç duymadan, tüm müşterilerimizi olumlu referanslarımız ile kazanmak.

** Misyonu; Gayrimenkul hizmetlerinin toplam kalitesini yükseltmek, sektörün gelişimine katkıda bulunmak ve müşterilerine entegre hizmet sağlamaktır.

Vizyon

Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır. Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir. Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakedersiniz. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız. Emlak sektörünün genel niteliğinin gelişimi için, şirketimiz gibi diğer tüm sektör temsilcilerinin de çabası ve sinerjisi gereklidir. Ancak mükemmelliyetçiliğe inanan firmamız tek başına dahi olsa bu yenilikçi vizyonundan kopmayacaktır.

** Vizyonu; Güvenilirlik, Mükemmeliyet, Memnuniyet, Dinamizm ilkelerine bağlı hizmet etmektir.

Kalite Politikası

·Yüzde 100 müşteri memnuniyetini başarının ölçüsü olarak kabul eder.

.Müşterilerinin gayrimenkul ile ilgili her türlü ihtiyacında onlara en uygun çözümü sunmak için özveri ile çalışır.

·Gayrimenkul sektörüne katkıda bulunacak öncü uygulamaları planlar.

·Müşterilerinin ihtiyaçlarını uluslararası standartta karşılayacak niteliklere sahiptir.

İletişim

Yetkili Göksel UĞUR
GSM 0541 353 71 90
Telefon 0264 277 69 29
Faks 0264 277 69 29
Email info@sembol.tc
Resmi Web Sitesi www.sembol.tc
Adres Çark Cd. Kundakçıoğlu İşhanı
Kat:1 No:68 ADAPAZARI
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri