Serhat Danışmanlık

  • Maden Mermer Granit
  • UŞAK

Hakkımızda

Bizler YOUEXIM olarak ithalat –ihracat ve tüm dış ticaret konularında uzun yıllar hizmet verdik. Ve hem ithalatçılarımız ile hem ihracatçılarımız ile dünya ticaret ağında profesyonelliğe defalarca kez imza attık. Ve atmaya da uzun yıllar devam edeceğiz. YOUEXIM ekibi olarak her zaman kurumsallığa önem verdik ve hep bu doğrultuda çalıştık. Ve şimdi yine aynı kurumsal mantığımız ile taş ve mermer ticaretinde daha hızlı ve geniş kapsamlı bir çalışma için KARUNMARBLE markasını oluşturarak taş ve mermer üzerine daha profesyonel bir çalışma içerisine girdik. Aynı tempomuz ile mermer ve taş dünya ticaret ağını hem ithalatçılarımızın hem ihracatçılarımızın hizmetine sunuyoruz. Ve diyoruz ki;

"TAŞA ŞEKİL VEREN TECRÜBEDİR”

Girişimci ruhumuz, yaratıcı ve tutkulu fikirlerimizi içtenliğimizle tamamlıyoruz. Çözüm üretici bir taze kuvvetiz. Yaklaşımımız, tecrübemiz ve kaliteden size yansıtacağımız sonuçları göreceksiniz…

Güvenilir işletme imajımız ile hizmetlerimiz, sürekli gelişme performansıyla artarak bugün KARUNMARBLE ile yeni bir boyut kazanarak yine karşınızda.

VİZYONUMUZ
Müşterilerimizin şimdi ki ve gelecekte ki istek ve beklentilerini karşılayacak şekilde kaliteli bir hizmet sunmak.’’Toplam kalite yönetimi’’ kuramı izinde sürekli iyileştirme mantığı ile dünya ticaret ağında markalaşmak. VE EN ÖNEMLİSİ HERZAMAN KALİTEYİ SUNMAK.

MİSYONUMUZ
Türkiye mermer sanayi, mermer yataklarının zenginliği ve çeşitliliği ile her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. KARUNMARBLE olarak bize duyulan güvenin bilincindeyiz. Ve bu gelişim sürecinde yer alarak dünya ticaret ağında güvenilirliğin adı olmak en büyük hedefimizdir.

Başlıca misyonumuz yüksek standartlı kaliteli hizmeti vererek ithalatçı ve ihracatçılarımıza en sağlam ticaret ağını sunacaktır. Siz değerli müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duyarak , insanlığa çevreye ve evrensel değerlere de sahip çıkarak tecrübelerimizle dünya ticaretine üstün hizmet ve kalite anlayışı getirdiğimize inanıyoruz. Ve bununla da gurur duyuyoruz. ‘’YOUEXIM’’ güvencesini şimdi sizlere KARUNMARBLE olarak ta sunacağız.

Başlıca hizmetlerimiz;

-MERMER ÇEŞİTLERİ

-TRAVERTENLER

-ONİKSLER

-MERMER OCAKLARI

-TRAVERTEN OCAKLARI

-ONİKS OCAKLARI

-DOĞAL TAŞ OCAKLARI

-MİNERAL OCAKLARI

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0276 227 07 63
Faks 0276 227 07 73
Email info@karunmarble.com
Resmi Web Sitesi www.karunmarble.com
Adres KURTULUŞ MAH. HAKKI YAĞCI CAD. NO:2 KORAY İS MERKEZİ KAT:3
Şehir UŞAK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri