Eclectia Dış Cephe Isı Ve Yalıtım Sistemleri

  • Yalıtım - İzolasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

ECLECTİA DIŞ TİCARET A.Ş. Avrupa da üretim yapan fabrikalarımızın Türkiye ayagı olarak 2007 yılında kurulmuş olup,ısı ve su yalıtımı sektöründe yeni teknolojiler kalıcı çözümleri Türkiye pazarına sunmuştur.Türkiye de 2008 yılında üretime başlamış, gelecegi düşünerek fabrika İnşası sırasında teknolojinin en son olanakları kullanılarak yüzde yüz otomasyon sistemi ile donatmıştır.

Isı ve su yalıtım alnında portföy oluşturmak ve genişletebilmek,ürün tanıtımı ve uygulamaları kapsamında,satış planlaması yapmak ve sonuçlandırmak,ilgili bayiler ve departmanlar ile ortak çalışmalar düzenlemek,yenilikte lider ve kalıcı olmak hali hazırda devam eden fabrikasını geliştirmek ve tamamlamak 2010 yıllı hedeflerindendir.

ECLECTİA DIŞ TİCARET A.Ş. markasının gücü ve geniş ürün yelpazesi ile hem iç pazarda, hem de dış pazarda aranılan bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.TSE, ISO:9001, ISO:14001 ve ISO:18001 kalite güvence ve yönetim sertifikalarına sahip olan şirketimiz kaliteyi bir standart olarak benimsemiş ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak çıtayı daha da yukarı çekmeyi kendisine felsefe edinmiştir

Alanının en profesyonel ve teknolojik cihazlarının kullanıldığı laboratuvarımızda deneyimli ve akademik personelimiz tarafından üretim işleminin her aşaması sürekli kontrol altında tutularak test ve ölçüm işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Analiz cihazlarımızın kalibrasyonları ve bakımları periyodik olarak yapılmaktadır. Ham maddeler üretim aşamasından önce numune alınarak kontrol edilmekte, ve üretim kalitesinin en üst düzeyde tutulması sağlanmaktadır.Üretim aşamasında her 5 dk’da bir numune alınmakta, ve böylelikle müşterilerimizin siparişlerini en doğru ve en hassas şekilde üretilmesi sağlanmaktadır.

Başlıca hizmetlerimiz;

-MANTOLAMA SİSTEMLERİ

-SU YALITIM SİSTEMLERİ

-ÇATI İZOLASYON SİSTEMLERİ

İletişim

Yetkili Coşkun YILMAZ
GSM
Telefon 0212 294 59 64
Faks 0212 294 59 68
Email yasar@eclectiatrade.com
Resmi Web Sitesi www.eclectiatrade.com
Adres Hasbahçe Caddesi No: 22 Kat: 3 Daire: 6 (MNG Kargo üzeri) KAĞITHANE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri