Hapimag Resort Sea Garden

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • BODRUM

Hakkımızda

Hapimag Resort Sea Garden, Türkiye'nin güneybatısında, deniz kenarında, İsviçre orijinli Hapimag firmasının, dünyada 18 ülkede bulunan 60 tesisinin en büyüğüdür. 191 dönüm arazi üzerine kurulu olan el değmemiş doğal güzellikleri ve mavi bayraklı plajı ile, adını Ege'nin masmavi ve berrak sularına uzanan çam ağaçlarının arasındaki rengârenk bahçelerinden almıştır.

Otelimizde 285'i standart (deniz veya bahçe manzaralı), 3'ü suit olmak üzere toplam 288 oda mevcuttur.

Standart oda
Modern mobilyalarla yeniden dekore edilmiş odalarımızda; uydu alıcılı 26 inch plazma televizyon, radyo, telefon, banyoda telefon, küvet ve balkon mevcuttur.

Suit oda
Yeniden dekore edilmiş suit odalarımız deniz manzaralı ve balkonludur. Yatak odası, oturma odası ve giyinme odasından oluşan suitlerimizde, 2 adet uydu alıcılı 32 inch plazma televizyon, radyo, telefon ve jakuzi mevcuttur.

Aktivitelerimiz

Aerobik, özel aerobik, step, özel step, su jimnastiği
Basketbol, voleybol, mini futbol
2 adet tenis kortu, tenis dersleri, 2 adet klimalı squash salonu, masa tenisi
Boccia, dart, tavla ve bilardo
Yemekli yürüyüş turları ve çubuklu yürüme
Denizde aqua jogging
Mini Golf
Dağ bisikleti turları
Yüzme dersleri

Su Sporları

Uzman ekibimiz ve eğitmenlerimizin gözetiminde birçok su sporu etkinliğine katılabilirsiniz. Su kayağı, rüzgâr sörfü, katamaran, kano, pedalo, banana, ringo, fliy fish ve dalış aktivitelerimizden faydalanabilir ve eğitimini alabilirsiniz.

Ayrıca su sporları merkezimizde dünyada geçerli olan, Alman Federasyonuna bağlı, uluslararası katamaran, sörf ve yelkenli ehliyeti verilmektedir.

Toplantı Salonlarımız

İş toplantıları, seminer, konferans, resepsiyon ve resmi ziyafetlerinizi Hapimag Resort Sea Garden'ın her türlü toplantı ve sunuma uygun görsel ve işitsel donanıma sahip konferans ve banket salonlarında verebilirsiniz. Ayrıca son teknoloji bilgisayarlarla donatılmış business center'imiz siz konuklarımızın kullanımına sunulmuştur.

Mini Bodrum Sokağı

Mini Bodrum Sokağı'ndaki dükkanlarımızdan hem alışveriş yaparak her türlü gereksiniminizi karşılayabilir, hem de animasyon, canlı müzik ve gösterilerle hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Gazete bayii, kitapevi, berber, kuaför, sanat galerisi, hediyelik eşya mağazası, deri mağazası, gözlükçü, butik, spor giyim mağazası, çanta mağazası, fotoğrafçı, kuyumcu, gümüşçü, halıcı, aktar ve seyahat acentesi sokağımızda bulunan dükkanlardan bazılarıdır

İletişim

Yetkili Baskın ERCÜN
GSM
Telefon 0252 311 12 80
Faks 0252 311 12 81
Email bodrum@hapimag.com
Resmi Web Sitesi www.hapimag-seagarden.com
Adres YALIÇİFTLİK BODRUM
Şehir BODRUM

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri