İzonam İzolasyon Yapı Market

  • Yalıtım - İzolasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

HER TÜRLÜ YALITIMDA KALICI VE KESİN ÇÖZÜM

Firmamız her türlü izolasyon uygulamaları ve inşaat inşaat ince iş kalemleri konusunda doğru malzeme, doğru detay ve nitelikli işçilik prensiplerinden ödün vermeden, her zaman en ekonomik ve en doğru çözümler ile uygulamalarına devam etme anlayışında olacaktır.

Özellikle son yıllarda, yaşadığımız mekanlarda ısı, su, ses, yangın yalıtımı yaptırmak hem bireysel hemde toplumsal açıdan bir tercih olmaktan çıkıp, bir zorunluluk haline gelmiştir. Tüm insanlık için, önemli daha da fazla hissedilen enerjinin doğru ve bilinçli bir şekilde kullanımından, yakıt masraflarını en aza indirmeye ve yapıların depreme karşı dayanımını arttırmaya kadar uzanan geniş uygulama alanıyla yalıtım artık olmazsa olmazımızdır.

Bu nedenle, ülkemizde yalıtım bilincini arttırmak için ve gönüllü olarak üstlendiğimiz misyonumuz gereği yalıtım yalımdır diyerek sizleri, enerjiyi doğru kullanmaya ekonomiye, huzur ve konfora yani yapılarınızda yatılım yaptırmaya devam ediyoruz…

Kampanyalarımızda, elimizden geldiğince yalıtım giren eve sorunların girmeyeceğini hatırlatmaya çalışıyoruz. Çünkü, yalıtım yaptıran, çevreye, bütçesine, sağlığa, huzura, güvenliğe, konfora doyasıya kendisine ve geleceğine yatırım yapmış olacaktır.

İşte bu nedenlerle İZONAM İZOLASYON olarak diyoruz ki,

Keşke demeyin, yalıtım yaptırın…

Çağımız ihtiyaçlarını ve teknolojik gelişmeleri de her zaman göz önünde bulundurarak sizlere hizmet vermekten onur duyacağımızı bildirir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Başlıca hizmetlerimiz;

-SU YALITIMI

-ISI YALITIMI

-YANGIN YALITIMI

-ZEMİN KAPLAMA

-SES YALITIMI

-YAPI KİMYASALLARI

İletişim

Yetkili Engin NAMLI
GSM
Telefon 0312 231 56 73
Faks 0312 231 58 95
Email info@izonam.com
Resmi Web Sitesi www.izonam.com
Adres Anıttepe Mah.GMK Bulvarı 123-1 /26 Tandoğan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri