Görgülü Hırdavat

  • Hırdavat
  • ANKARA

Hakkımızda

GÖRGÜLÜ, Ankara ve Kayseri illeri başta olmak üzere tüm İç Anadolu Bölgesi' nde; otomotiv grubu kimyasal sarf malzemeleri, montaj ve tamir malzemeleri, bağlantı elemanları, aşındırıcılar, kimyasal ürünler, yapı malzemeleri, havalı ve elektrikli el aletleri, atölye donanım ve depolama sistemleri konusunda faaliyet göstermektedir.

TARİHÇE

1983 yılında Mehmet GÖRGÜLÜ tarafından, Ostim 100.Yıl Bulvarı' nda "GÖRGÜLÜ Ticaret" adı altında kurulan firmamız, 1989 yılından beri Ostim Sanayi Sitesi 10. Sokak No:25 adresinde, "GÖRGÜLÜ Ltd. Şti." adı altında faaliyetini sürdürmektedir.

Kurucumuz Mehmet GÖRGÜLÜ' nün çelik konstriksüyon işlerindeki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sektöre atılmış olan firmamız, kuruluşunu takip eden yıllarda sektörün gereksinimi olan ürünleri de portföyüne dahil ederek yoluna devam etmiştir. Zaman içerisinde gelen talepler ve hedefleri doğrultusunda ürünlerini çeşitlendirmiştir.

"Görgülü' de YOK yok; Hizmette SINIR yok!" sloganı ile bugün yaklaşık 19.000 çeşit ürün üzerinden toptan ve perakende satışına devam eden GÖRGÜLÜ, "Müşteri Memnuniyeti" ni her daim ilk sırada tutmuş ve sloganını bir satış prensibi olarak benimsemiştir. Bu prensibe dayalı olarak, firmamızı ziyaret eden her hangi bir müşteriye "Yok" cevabını vermemek için, kendi hedeflerimiz doğrultusunda portföyümüzü her geçen gün arttırmaktayız.

1983 yılında sektöre giriş yapan GÖRGÜLÜ, pvc ve alüminyum aksesuarları sektöründe Ankara piyasasında satış ve pazarlama yapan ilk firmalar arasında yer almış ve adını sektöre bu şekilde tanıtmıştır.

1996 yılında Den Braven ile yollarını birleştiren GÖRGÜLÜ, izolasyon grubu malzemelerin (silikon, köpük, mastik, v.s.) satışına hız vermiş; 1998 yılında Dekpax akıllı montaj ve çatı vidaları grubununda bünyesine katılımıyla gücüne güç katmış ve bu kez de bir pazarlama ağı ile sektöre yeniden bir giriş yapmıştır.

1999 yılında yapı, hırdavat ve pvc aksesuarları grubu ürünlerinin satışına ek olarak, otomotiv grubuna da yönelmiş ve 2003 yılında Henkel Loctite-Teroson ürünlerini bünyesine dahil etmiştir. Gün geçtikçe pazarlama ağını da genişleten GÖRGÜLÜ, bugün halen yapı, hırdavat ve otomotiv sektörlerinde geniş pazarlama ağı ile hizmet vermektedir.

2001 yılında GÖRGÜLÜ ismini tescillendirmiş ve "GÖRGÜLÜ" adını marka haline getirmiştir.

Firmamız, 2007 yılının son aylarında Turtle Wax ile yollarını birleştirmiş, GÖRGÜLÜ isminin yaratmış olduğu yılların alışkanlık ve güvenine ek olarak bir kez daha kaliteli bir marka ile sektöre adını duyurmuş ve sektördeki yerini ve kalıcılığını pekiştirmiştir.

AMACIMIZ

25 yıllık tecrübesi, uzman personeli, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile "GÖRGÜLÜ" ismini, bir marka haline getirmektir.

GÖREVİMİZ

Uygun fiyat politikası ile "Kalite" yi en iyi hizmetle müşterilerimize sunmaktır.

VİZYONUMUZ

Hizmet verdiğimiz tüm sektörlerde, dürüst ve şeffaf ticaret anlayışımız önderliğinde, profesyonel ve kaliteli satış ekibimiz aracılığıyla; dünya markası ürünler ile adımızı İç Anadolu Bölgesi' nin dışına taşıyıp, " GÖRGÜLÜ " ismini Türkiye' nin dört bir yanında bilinen bir marka yapabilmek ve bu isme yakışır şekilde hareket edebilmektir.

İletişim

Yetkili Ömer GÖRGÜLÜ
GSM
Telefon 0312 354 78 48 / 0312 354 62 26 / 0312 354 09 93
Faks 0312 354 68 98
Email info@gorguluhirdavat.com
Resmi Web Sitesi www.gorguluhirdavat.com
Adres 10. Sokak No: 25 Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri