Akar Teknik End.fabrika Malz.

  • Yetkili Servisler
  • İZMİR

Hakkımızda

AKAR TEKNİK 1995 yılından beri plastik kalıp sektörüne hizmet vermektedir.

MİSYONUMUZ :
Pazarlamasını üstlendiğimiz ürünlerle en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlayarak planlı, sürdürülebilir ve kaliteli pazarlama-satış hizmeti ile lojistik destek sağlamaktır.

VİZYONUMUZ :
Öncelikle Ege bölgesi olmak üzere, sanayinin yoğun olduğu bölge ve şehirlerde pazarlama ağımızı genişleterek konusunda, Türkiye çapında en iyi 3 firma arasına girmektir.

Sıcak yolluk sistemleri,rezistanslar,kalıp malzemeleri, ısı kontrol sistemleri, mesafe kontrol sistemleri ve dijital koordinat ölçme sistemleri olmak üzere 6 ana grupta, müşterilerine nitelikli malzeme desteği sağlayan firmamız, hızla büyüyen plastik sektörünüde göz önünde bulundurarak, ürün grupları ile sektörün üretim maliyetini düşürmeyi hedeflemiştir.Ayrıca AKAR TEKNİK LTD.ŞTİ. , sıcak yolluk sistemlerinin yaygınlaşmasının da öncülerindendir.

Bunun adımlarından en önemlisini 2004 yılında OPAKSAN PLASTİK SICAK YOLLUK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.'ni kurup, imalat sektörüne girerek atmıştır.

AKAR TEKNİK artan sektör ihtiyaçlarını karşılamak, daha iyi hizmet ve daha kaliteli ürün sunabilmek için,dünyanın en iyi rezistans üreticilerinden olan FRIEDR. FREEK ve MASTERWATT firmalarının Türkiye Mümessilliğini üstlenmiştir.İhtiyaç duyulan her çeşit rezistans için çözüm sunabilmek amacıyla geniş bir ürün stoğu bulundurulmaktadır.Özel üretim ürünlerde de en kısa zamanda teslimat sağlanmaktadır.

Müşteri memnuniyetine önem veren AKAR TEKNİK, tasarım ve imalat aşamalarının her adımında müşteriye ürünün en iyi performansla kullanılabilmesi için teknik destek vermeyi görev edinmiştir.

Sektörü yakından izleyip analiz eden AKAR TEKNİK, beklentilerin ve ihtiyaçların en iyi şekilde tespitini yapıp, hızlı ve kaliteli çözüm sunmak için çalışmaktadır.

ÜRÜNLER;

-REZİSTANSLAR

-SICAK YOLLUK SİSTEMLERİ

-SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ

-REZİSTİF LİNEER POZİSYON CETVELLERİ

-ELEKTRONİK DEVRELİ REZİSTİF LİNEER POZİSYON CETVELLERİ

-MANYATİC LİNEER İNCREMENTAL POZİSYON CETVELLERİ

-PANEL TİPİ ÖLÇME VE KONTROL CİHAZLARI

-MANYATİK ROTARY İNCREMENTAL / ABSOLİTE ENCODERLER

-KALIP SETLERİ VE MANYATİK TABLALAR

-STANDART KALIP MALZEMELERİ

-KALIP PARLATMA MALZEMELERİ

İletişim

Yetkili Hacer AKAR KOÇER
GSM
Telefon 0232 459 96 75
Faks 0232 449 86 80
Email info@akarteknik.com.tr
Resmi Web Sitesi www.akarteknik.com.tr
Adres 2824 Sk. No: 25/Z-2 C Blok Carfi İş Merkezi 1.Sanayi Sitesi Mersinli
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri