Ems Arıtma Sistemleri

  • Su Arıtma Ve Sulama Sistemleri
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Firmamız 2003 yılında kurulmuş olup arıtma sektöründe önemli faaliyetlerde bulunmuştur. Şuana kadar arıtma sektörünün önde gelen firmalarının işlerini yapmıştır. Bundan sonraki atılımı bilgi ve tecrübesini kendi pazarını oluşturmaktır.Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşteri portföyünü daha da genişleterek çalışmalarına devam eden EMS Arıtma, felsefesi, altyapısı ve performansları;

Çalışma Felsefemiz
2003 yılından bu yana geliştirdiğimiz tüm projelerimiz anahtar teslimi olarak tamamlanmış olup. Çalışma felsefemiz, insan ve çevre odaklı yaklaşımı ile, birlikte tüm çevre mevzuatı ile birlikte kurumsal yaklaşımı ile birlikte profesyonel çözümler sunmaktadır.

Misyonumuz
Sürekli gelişmeyi, başarmayı amaçlayan bir takım ruhu ile hizmette kaliteyi kültürel bir değer olarak kabul etmek, bilgi destekli karar verme kültürünü geliştirmek, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek uygulayarak müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılayarak hizmetlerimizin gelişimini ve sürekliliğini sağlamaktır.

Vizyonumuz
Su Arıtımı alanında faaliyet gösteren lider bir şirket olarak, en son teknolojileri takip edip, uygulayarak; ürün kalitemizi arttırmak ve dünya pazarında kalıcı bir yer edinmektir.

Çalışma Alanlarımız
Genel ve uzmanlık alanımız kimyasal ve biyolojik atık su arıtma sistemleri, temiz su arıtma sistemleri. Çalışma alanlarımız hakkında daha fazla bilgi ve döküman için lütfen iletişim bilgilerimizi kullanarak bizimle irtibata geçiniz.

HİZMETLERİMİZ;

Evsel Arıtma Cihazları

Kare Tanklar

Paket Arıtma Tankları

Silindirik Tanklar

Kum Filtreleri

Yumuşatıcı Kolonlar

Makina Konstrüksiyon

Kimyasal Durultucular

Paslanmaz Galvanizli Platform Izgaraları

Penstok İmalatı

Sıyırıcı ve Karıştırıcılar

Plastik Tanklar

İletişim

Yetkili Naci AKDİK
GSM 0537 284 28 65
Telefon 0262 643 23 30
Faks 0262 642 31 74
Email ems_naciakdik@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.ems-aritma.com
Adres Sultan Orhan Mah. Hasköy Dökümcüler Sanayi Sitesi 13 B Blok No: 7 Gebze
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri