Isodoor Otomatik Kapı Sist.

  • Otomatik Kapı ve Kepenk Sistemleri
  • KAYSERİ

Hakkımızda

İSODOOR Otomatik Kapı Sistemleri Kayseri’ de 2007 yılında kurulmuş olup seksiyonel garaj ve endüstriyel kapı imalatı, bahçe, garaj ve endüstriyel kapı otomasyonları, otopark ve bariyer sistemleri ve aksesuar çeşitlerimizle hizmet vermekteyiz. Kaliteli ürün , kaliteli montaj ve son teknoloji ürünlerle hizmetimizi sürdürmekteyiz. 15 yıl Hollanda’ da garaj kapısı üretimi ve montaj üzerine faaliyet gösteren ISODOOR Kayseri merkezli Nevşehir’ de fabrikasını kurarak Avrupa’ nın yaşam tarzı ve teknolojisini tüm Türkiye' ye en iyi şekilde sunmak için yatırımlarımıza devam etmekteyiz. Avrupa kalitesinde müşteri memnuniyeti, montaj, kurulum sonrası servis hizmetimizle en iyiyi hedeflemekteyiz. Tüm Türkiye’ nin artık bu sistemlere ihtiyaç duyacağını, rahat bir yaşam tarzı sürmek için bu teknolojiden yararlanacağına inanıyoruz. Ürünlerimiz Almanya , Hollanda ve İtalya' dan ithaldir. En kaliteli ve uzun ömürlü ürünlerimizle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Çağdaş bir TÜRKİYE için çağdaş sistemleri kuruyor ve hizmetinize sunuyoruz.

Vizyonumuz
Modern imalatçılıkta Türkiye’de yaygınlığı ve tüketici beklentilerinin hep önünde olma stratejisiyle, farklı formatlarda hizmet vererek tüketiciye en yakın olmaktır.

Misyonumuz
Türkiye üretim sektöründe lider konumunu güçlendirmek ve faaliyet gösterdiği ülkelerde lider konuma yükselerek, sektörde örnek gösterilen,güçlü bir bölgesel zincir olmaktır.

Stratejilerimiz
BİLKA LTD. ŞTİ. Stratejilerini, misyonu doğrultusunda, faaliyet gösterdiği ülkelerin üretim standartlarını yukarı çekecek müşteri memnuniyeti anlayışı ile sürdürülebilir kalite, saygınlık ve sektörel liderliği sağlamak üzerine yapılandırır. Ana stratejimiz, müşterilerimize modern, güvenilir, ekonomik ve değerlerimizden gelen yüksek kalitede hizmet sunmaktır

ÜRÜNLERİMİZ;

-SEKSİYONEL KAPILAR

-BAHÇE KAPILARI

-RADARLI - FOTOSELLİ KAPILAR

-BARİYER SİSTEMLERİ

-PARK KAPATMA SİSTEMLERİ

-AKSESUAR ÇEŞİTLERİ

İletişim

Yetkili Okan KAYA
GSM
Telefon 0352 294 39 00 / 0352 294 39 01
Faks 0352 294 39 02
Email info@isodoor.com.tr
Resmi Web Sitesi www.isodoor.com.tr
Adres Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi 15.Cadde No:18
Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri