Mersin Metrik Dış Cephe Sistemleri

  • Yalıtım - İzolasyon
  • İÇEL

Hakkımızda

Metrik alüminyum cephe kaplama sistemleri korkuluk ve küpeşte aksesuarları kompozit panel alüminyum pencere ofis içi bölme sistemleri otomatik- manuel kapı sistemleri imalatı ve montajı konusunda çalışmaktadır. Kuruluş amacı alüminyum sektöründe kalite, estetik ve özgün tasarımlarıyla ekonomik çözümler sunarak, lider kuruluş olmaktır.Metrik bünyesinde kendi makinelerinde özgün dizaynlar yapan üstün kapasiteli üretim tesisi, korkuluk, küpeşte ve kompozit levha satışı ve montajı yapan showroomlarında estetik tasarımları ve alternatif fikirler sunan uzman ve yenilikçi kadrosuyla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.Proje departmanı bünyesinde bulunan genç mimarlardan oluşan tasarım ekibimiz ile müşterilerimizin binalarına estetik tasarımlar ve alternatifler hazırlayarak binaları monoton ve sıradan bir görüntüden kurtarıp estetik bir yapıya kavuşmasını sağlamaktadır. Metrik gerek tasarım gerekse uygulamada kaliteyi Avrupa kalite standartları içerisinde sunmaya çalışmakta sürekli eğitimlerle personele bu konunun önemini vurgulamaktayız. Yakın bir gelecekte giydirme cephe sektöründe bilgi, tecrübe ve kalite anlayışını en üst seviyede tutan firmaların ayakta kalacağı gerçeğini benimsemiş ve bu konuda gereken tedbirleri almıştır.

Sizlere beklentilerinizin ötesinde bir hizmet vermek ve dünya standartlarında bir kurum olabilmek öncelikli hedefimizdir. Kaliteli hizmetten ödün vermemek için, müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olarak kurulduğumuz günden bu yana bazı kriterler bizim için çok önemlidir.Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşteri odaklı çalışma, Tecrübeli ve konusunda uzman kadro , Teknolojik altyapı, standartlara uygun üretim
Doğaya İnsana ve çevreye saygı

VİZYON
Hedeflerimizi belirlemek. Standartlara uygun müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli üretim yapmak, tüm proses aşamalarında çevresel etkileri minimuma indirecek önlemler alıp, verimliliği arttırıcı faaliyetler geliştirmek ve uygulamaktır.

MİSYON Yenilikçi, kaliteli, çevreye duyarlı, rekabeti üst düzeyde tutan müşteri ihtiyaçları ve günümüz gereksinimlerine uygun ürün ve hizmetleri son teknolojiyi kullanarak, uzman ve eğitimli kadrosuyla alüminyum sektöründe saygın ve lider bir kuruluş olmaktır.

Hizmetlerimiz
•Strüktürel Silikon Giydirme Cephe
•Transparan Cam Cephe
•Alüminyum Kompozit Panel Kaplama
•Alüminyum Doğrama Sistemleri

İletişim

Yetkili Selim BARUTÇU / Ali BARUTÇU
GSM 0533 209 88 64
Telefon 0324 226 27 78
Faks 0324 226 27 79
Email mersin_metrik@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.mersinmetrik.com
Adres Mustafa Kemal Mah. 201.Cd. No:79 Toroslar
Şehir İÇEL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri