Çelikcan İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Çelikcan ortaya çıkardığı tüm projelerde her zaman aynı titizlik, aynı özen ve aynı ciddiyet ile çalışmaktadır. Bu sebeple küçük veya büyük ayrımı yapılmaksızın öncelikle projenin lokasyonuna büyük önem verilir. Çelikcan imzası taşıyan tüm yaşam alanları ulaşım ve prestij bakımından Darıcan'ın en özel noktalarında yer almaktadır. Bu yapıların bir diğer ortak özelliği ise en ince ayrıntısına kadar üst düzey kalite standartlarına sahip olması, sadece görünüm itibarı ile değil,malzeme ve uygulama kalitesi olarak da benzersiz olmasıdır.

İnşaat sektöründe 16. yılını tamalayan Çelikcan İnşaat geçmiş yıllardaki başarıları ve proje teslim tarihlerindeki titizliği ile güvenilirlik prensibini en sıkı şekilde sahiplenmiş bir şirkettir. Lokasyon ve kalite konularındaki titizliğimizi bize duyduğunuz güven ile perçinlemiş olmatan gurur duyuyor ve bu mutluluk ile yeni projelere adım atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Çelikcan İnşaat projelerini insan değerlerine özel önem veren, standartlara uygun üst düzey kalite, doğru zamanlama ve akılcı maliyet prensipleri ile yöneterek, müşteri isteklerini karşılamayı ve beklentilerinin ötesine geçmeyi ana politika olarak benimsemiştir.
Bu politika ışığında çalışanların, ilgili tarafların ve çevrenin inşaat faaliyetlerinden kaynaklı oluşacak sağlık, emniyet, çevre etkilerini en aza indirmek için gereken kaynağı sağlamayı taahhüt eder. Kirliliğin önlenmesi prensibiyle, atıkların oluşmadan azaltılmasını sağlayan doğaya saygılı projeler hedeflemektedir.

Stratejik hedeflerine ulaşmaya çalışırken, faaliyet gösterdiği ülkenin ilgili yasal ve diğer gerekliliklerine uygun, kalite, sağlık, emniyet ve çevre unsurlarını içeren, etkin ve verimli bir entegre yönetim sistemi uygular ve sistemini sürekli geliştirmek için gerekli kaynakları kullanır

İletişim

Yetkili Engin TAŞKIRAN - Cem ÇELİKER
GSM 0532 208 49 50 - 0506 770 84 85
Telefon 0262 745 52 79 PBX
Faks 0262 745 52 78
Email info@celikcaninsaat.com
Resmi Web Sitesi www.celikcaninsaat.com
Adres Bağlarbaşı Mah. Bayır Sok. Çelikcan Konakları Darıca
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri