Assan Çelik

  • Demir Çelik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Assan Çelik Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. , 1992 yılında Assan Hyundai Çelik Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. olarak , Kibar Holding grubunun Koreli Ortakları olan Hyundai Corp. ve Posttrade Corp. firmaları ile ilk ortak girişimi (Joint Venture) olarak kurulmuştur.
Yassı mamül, demir çelik servis merkezi olarak kurulan şirketimiz beyaz eşya, otomotiv yan sanayii, boru profil üreticileri, kablo üreticileri ve yan endüstrileri ile inşaat ve elektrik armatür üreticilerine , istenilen her ebatta dilinmiş, boy kesilmiş, rulo/levha şeklinde soğuk sac, galvanizli sac, teneke, silisli sac, paslanmaz çelik sac sağlamaktadır. Aylık ortalama 20.000 ton malzeme satış ve sevkiyatı yaparak önemli bir satış hasılatı gerçekleştiren şirketimiz, başta Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Kuzey Afrika ve KKTC`ye milyonlarca dolarlık dış satım yapmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışı satışlarını:

Soğuk haddelenmiş rulo/paket DKP sac,
Sıcak haddelenmiş rulo/paket sac, baklavalı sac/rulo,
Nikel Kaplanmış rulo/paket sac
Galvanizli rulo/paket sac,
Elektro galvanizli rulo/paket sac
Silisli rulo/paket sac (M3,M4,M5 trafo sacı, dinamo sacı)
Gemi sacı (Grade A), profil, Elektrolitik teneke rulo/paket TFS rulo/paket oluşturmaktadır.
Ayrıca fason olarak dilme ve boy kesme işlemleri yapılan tesislerde kesme toleransları dünya standartlarında olup sanayicilerce tercih edilmektedir. Kurulu kapasitesi 200.000 ton /yıl olan şirket, pazardaki konumunu ve gelişimini artan bir ivme ile güçlendirmekte ve kurulu kapasitesindeki tonajları aşan tonajlarda üretim ve satış gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Sektörde yeniliklerin öncüsü olan Assan Çelik Ürünleri, kayıtsız müşteri memnuniyeti ilkesi ile sektördeki öncülüğünü sürdürmektedir.

Başlıca ürünlerimiz;

-SOĞUK HADDELENMİŞ SAC

-SICAK HADDELENMİŞ SAC

-GALVANİZLİ SAC

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 546 18 83
Faks
Email assan.steel@assancelik.com.tr / sertug.cengiz@assancelik.com
Resmi Web Sitesi www.assancelik.com.tr
Adres Yayla Mahallesi D-100 Karayolu Rüya Sokak No:2 Tuzla
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri