Dry Clean Expres

  • Kuru Temizleme
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

Gaziantep, Türkiye'nin önde gelen kuru temizleme firması “ DRY CLEAN EXPRESS “ ile tanışıyor. Türkiye'nin çeşitli illerinde onlarca modern işletmesi, yüzlerce çalışanı, binlerce müşterisi bulunan kurumumuz, ürünlerinizi ücretsiz olarak evinizden alır, evinize teslim eder ve size kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme imkânı sunar. Ayrıca isteğiniz doğrultusunda 1 saatte ekspres servis olanağı da sunulmaktadır.

Daha sağlıklı kıyafetler!

DRY CLEAN EXPRESS SANKOPARK, tekstil bakımına yönelik komple makine parkı ile donanım ve teçhizatı içeren bir tesistir.Kuru ve sulu sistem temizleme ve terbiyeleme işlemlerinin tamamını kapsamaktadır. Geleneksel Kuru Temizleme sistemi uygulayan diğer firmaların aksine DRY CLEAN EXPRESS 'de temizlenen tekstil ürünlerinizde kimyasal kalıntılar Avrupa Birliği normlarının bile altına düşürülmektedir.

Profesyonel hizmetimizle beklentilerinizin tam karşılığı DRY CLEAN EXPRESS 'de!

Türkiye'nin 1 numaralı kuru temizleme uzmanı DRY CLEAN EXPRESS , kuru temizlemeden ev tekstili temizliğine, çamaşır yıkama hizmetinden ütüye ihtiyaç duyduğunuz tüm alanlarda hizmet vermektedir.

Ürünlerinizi uzman kadromuza güvenle iletebilir, şeffaf mağazacılık ilkemiz doğrultusunda yapılan işlemleri izleyebilirsiniz.

DRY CLEAN EXPRESS'i diğer tüm kuru temizlemecilerden ayıran en temel fark ise müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik düşünce içeren bir hizmet anlayışıdır.

DRY CLEAN EXPRESS SANKOPARK aşağıda belirtilen istek ve ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde planlanmıştır.
1- Normal Kuru Temizleme Servisi :
Profesyonel anlamda ön kontrol, leke giderme, kuru temizleme işlemlerini takiben son kontrol ve üst düzey ütü hizmetini içerir.
2 - Acil İhtiyaçlara Yönelik Ekspres Servis :
1.maddede sıralanan işlemler 1 saat içerisinde yapılarak müşteriye teslim sağlanır.
3- Ev Tekstillerine Yönelik Temizleme Hizmetleri :
Perdeler, yatak örtüleri, kılıflar, masa örtüleri gibi tekstillerin profesyonel olarak temizlenme hizmetlerini içerir.
4 - Ön Temizleme İşlemleri :
Deri/Güderi temizleme ve boyama gibi özel uzmanlık gerektiren aktiviteleri kapsamaktadır.
5 - Yıkama Hizmetleri :
İş ve eğitim alanında çok kullanılan gömleklerin/üniformaların makul fiyatlarla yıkanıp ütülenerek müşteriye teslimini içerir.
6- Gömlek Servisi : Profesyonel anlamda ön kontrol, leke giderme, kuru temizleme işlemlerini takiben son kontrol ve üst düzey ütü hizmetini içerir.
7- Verilecek kuru temizleme, sulu yıkama ve terbiyeleme hizmetlerine ek olarak ''Evlere Servis'' hizmeti de ücretsiz olarak talepte bulunan müşterilerimize sunulacaktır.
8- DRY CLEAN EXPRESS SANKOPARK çalışma saatleri 10:00 ila 22:00 arasında olacaktır. Böylece yoğun tempoda çalışan müşterilerimiz gerek mesai içinde gerekse mesai saati sonrasında hizmetlerimizden faydalanabilecektir.

İletişim

Yetkili Oya ATAŞ
GSM
Telefon 0342 338 23 24
Faks 0342 338 23 25
Email drycleanantep@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.dryhane.com
Adres SANKO Park AVM Fevzi Çakmak Bul.2.Bodrum Kat Carrefour Girişi No:B2 45E 27083 Şehitkamil
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri