Klass Evden Eve Nakliyat

  • Nakliye
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Klass Nakliyat , 1995 yılından bu yana Evden Eve Nakliyat, Uluslararası Nakliyat Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri, Eşya Depolanması, Kiralık Araç Temini, Bölgesel Dağıtım ve Lojistik Destek Hizmetleri alanlarında hizmet vermektedir.Sizin için son derece önemli olan eşyalarınızın nakliyesinde, bırakın Klass Nakliyat'ın profesyonel ve tam donanımlı ekibi tüm sorunları ve zorlukları sizin için aşsın; siz de bir taşınma macerasını daha, güven içerisinde ve huzurlu bir şekilde bitirmenin keyfini yaşayın.

Vizyonumuz;
Taşımacılıkta getirdiğimiz teknolojik ve hizmet konusundaki yeniliklerle beraber konuşulan ve tercih edilen tek isim olmaktır.
Misyonumuz;
İleri sanayi ülkelerinin temel göstergelerinden birisi o ülkelerdeki hizmetler sektörünün ileri derecede gelişmiş olmasıdır. Söz konusu olan ilerlemeler ülkemiz ve toplumumuz açısından değerlendirildiğinde özellikle hizmet sektörü ilerleme yolunda bir atılım yaptığı görülmektedir. Bizim temel hedefimiz,insana sınırsız hizmet üretmede taşımacılığında öncü bir firma olmayı gerçekleştirmektir.

Klass Nakliyat evden eve ve şehiriçi şehirlerarası yük taşımacılığında rakipsiz taşımacılık firmasıdır.Eğer şimdiye kadar hiç Klass ile taşınmadı iseniz bizimle tanışmak, taşınmak ve gerçek hizmeti öğrenmek için bir fırsat yakaladınız demektir.Sizin ihtiyacınınız her ne olursa olsun sizin işinizi görecek bir kamyonumuz vardır.
İlgili departmanlarımız size hizmet için hazırdır.

Evden Eve Sigortalı Taşımacılık
Askılı; Tekstil Taşımacılığı
Bürodan Büroya
Fuar ve Stand Malzemeleri
Şehir içi, Şehirlerarası Turizm Organizasyon
Ambalajlama,
Paketleme
Ses ve Işık Sistemleri Taşıması
Monte, Demonte
Bankalara Her Türlü Nakliye Hizmetleri
Ağır Eşya Nakli Depomuz Mevcuttur
Dağıtım, Promosyon Devamlı yükleriniz için Özel taşıma anlaşmaları yapılır.

İletişim

Yetkili Fahrettin BULUT
GSM 0536 356 85 81
Telefon 0212 211 63 46
Faks
Email klassnakliyat@klassevdenevenakliyat.com
Resmi Web Sitesi www.klassevdenevenakliyat.com
Adres Şahika Sokak No:12 Erenköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri