Doğan Sanayi Elektronik Telekom.

  • Telekominikasyon
  • MUĞLA

Hakkımızda

21. y.y.' a doğru, çalışanlarıyla birlikte müşterilerinin tatminini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi,evrensel kalite standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlar.Bu suretle kuruluş gayesinin insanı ön planda tutan,fonksiyonel çağdaş,sağlıklı yaşanabilir,günün ihtiyaçlarına cevap verebilir dinamiklikte gerçekleştirebilen,uygulama açısından yüksek kaliteli esnek,öğrenen,vasıflı çalışanlara,iyi eğitime,iyi seçilmiş malzeme ve teçhizata olan inanç ve beklentileri hayata geçirebilen mutlak başarıya muktedir bir güçtür.Sanayi için güvenirlik,devamlılık ve saygınlık simgesi olmak en büyük hedefimizdir.

VİZYON ve DEĞİŞMEZ DEĞERLERİMİZ
-İnsanı ön planda tutmak
-Fonksiyonellik
-Çağdaşlık
-Sağlıklı yaşanabilir birimler üretmek
-Günüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek dinamizm,
-Yüksek kalite,esneklik,öğrenen bir teşkilat,
-İyi eğitim,hizmet anlayışı ile kaliteli malzeme ve teçhizat inanmak,
-Toplam Kalite yönetimi bir yaşam felsefesi olarak benimsenen DOĞAN SANAYİ TELEKOMÜNİKASYON YATIRIMI bugün büyüme sürecini yakalamış olmanın gurur ve sevincini yaşamaktadır.

Yüzde yüz kendi öz kaynakları ile 1996 yılında kurulan DOĞAN SANAYİ YATIRIMLARI ulusal hizmet anlayışı ile hizmet sektöründeki tasarımlarıyla elektronik haberleşme sistemlerinin kuruluşunda öncü olmuş TELEKOMÜNİKASYON 'un 21.yy yakaladığı bilgi ve iletişim teknolojisi ile bütünleşmeyi amaçlayan bir TELEKOMÜNİKASYON firmasıdır.

Başlıca ürünlerimiz;

-TELEFON CİHAZLARI

-FAX MAKİNELERİ

-TELEFON SİSTEMLERİ

İletişim

Yetkili Cezmiye DOĞAN / Ali DOĞAN
GSM 0532 313 37 17
Telefon 0252 214 97 82
Faks 0252 212 28 20
Email
Resmi Web Sitesi www.dogansanayi.com
Adres Emirbeyazıt mah. Turgut Reis cad. Üçler sok. Yazar işhanı Zemin kat N:47 MERKEZ
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri