Orplast- Orplastik İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Şirketimiz 1996 yılından itibaren Plastik doğrama sistemleri,Alüminyum doğrama,Dış cephe sistemleri imalatı ve montajı yapmaktadır.Kocaeli'deki 2000m2 üretim tesislerinde Avrupa standartlarında üretim yapan firmamız sektördeki teknolojik yenilikleri yakından takip etmekte ve bölgede önde gelen firmalar içerisinde yer almaktadır.

ORPLAST ailesi olarak, her zaman müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu, vizyon, misyon ve değerlerimiz doğrultusunda; sektörde güçlü, saygın ve güvenilir bir şirket olarak kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu ilkeyle sizlerin şikâyet ve taleplerinizi karşılamak; kalite standartlarımızı daha da ileri seviyeye ulaştırıp, hem daha iyi hizmet sunmak hem de sektörde fark yaratmak için “Müşteri İlişkileri Politikamızı” oluşturduk.ORPLAST ailesinin birer üyesi olan sizlerin, her zaman en iyisini hak ettiğini düşünüyor, “Müşteri İlişkileri Politikamızı” sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

• Şeffaflık: ORPLAST ailesi üyeleri; şikâyet, talep ve sorularını; doğru, eksiksiz, anlaşılabilir ve kolay bir şekilde istedikleri an ulaştırabilmektedir. Tüm iletişim kanallarımız sizlere açıktır.

• Cevap verilebilirlik: ORPLAST ailesi üyeleri; şikâyet, talep ve sorularına “ORPLAST Hizmet Merkezi” ayrıcalığıyla en kısa sürede cevap bulabilmektedirler.

Başlıca ürünlerimiz;

-ADOPEN

-WİN-OPEN

-ALÜMİNYUM KAPLAMA SİSTEMLERİ



İletişim

Yetkili Yılmaz TURGUT
GSM
Telefon 0262 335 62 73
Faks 0262 335 62 78
Email orplast@orplast.com.tr
Resmi Web Sitesi www.orplast.com.tr
Adres Sanayi Mah. Mezbaha Cad. No:40 İzmit
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri