Günpınar Makina

  • Makine
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Geçtiğimiz yıllar içerisinde firmamız Günpınar Makina kendini yenileyerek kadrosuna tecrübeli ve bilgili kişiler katmış Areva, Hyundai ve Borusan gibi global fabrikalarla sürekli çalışma olanağı sağlamıştır. Gelen talepler doğrultusunda işlerin detaylı keşiflerinin yapılması, gerekirse teknik resimlerinin çizilmesi, işe başlamadan önce numune yapılması ve en uygun fiyat tekliflerinin belirlenmesi adına çeşitli fabrikalarla çalışarak tecrübe sahibi olmuştur. Ayrıca Günpınar Makina olarak fabrikada yerinde yapılacak işlerde de sigortalı çalışanlarımızla hizmet vermekteyiz.

Günpınar Makina zengin kadrosuyla müşterilerine istedikleri her çeşit ve ebatta projeyi zamanında ve üstün kalite standartlarında teslim etmeyi amaçlamıştır. Bu bağlamda firmamız tecrübeli kaynak ustalarına, gerekli teknik kapasiteye sahip torna ve freze ustalarına, genç ve dinamik montaj-bakım elemanlarına, bilgili ve tecrübeli mühendislere, güçlü yönetime, finansal kaynaklara ve imalat kapasitesine sahip profesyonel bir kuruluştur.

Firma halen aynı adreste SN 51 TOS marka (2 metre) torna tezgahları, CSC 660 Çap (2 metre) torna tezgahları, SN 51 TOS marka (1,5 metre) torna tezgahları, kalıpçı freze tezgahları (x=600mm y=240mm z=360mm), matkap tezgahları, daire testere tezgahları, 1,5 tonluk portatif vinç ve kaynak takımları (Gazaltı Kaynağı, Argon Kaynağı ve Elektrik Ark Kaynağı) ile çalışmalarına devam etmektedir.

REFERANSLARIMIZ;

-AREVA

-BOSCH

-BRİSA

-KORDSA

-BEKSA

-HYUNDAI

-BORUSAN

-PİRELLİ

-PACPRO

-MODÜL ÇELİK

İletişim

Yetkili Remzi SOĞUKPINAR
GSM 0532 698 32 09
Telefon 0262 335 57 50
Faks 0262 335 57 50
Email gunpinarmakina@gunpinar.com
Resmi Web Sitesi www.gunpinar.com
Adres Sefa Sirmen Sanayi Sitesi E Blok No:21 İzmit
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri