Kare Danışmanlık Hizmetleri

  • Danışmanlık
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Kare Eğitim ve Danışmanlık Hiz. 2005 yılında kurulmuş, genç ve dinamik bir firmadır.

Dinamizmini tecrübeli eğitim kadrosuyla birleştirerek; üretim yönetimi, lojistik yönetimi, maliyet yönetimi, kalite yönetimi konuları başta olmak üzere tüm kurumsal ve bireysel eğitim & danışmanlık ihtiyaçlarının karşılanmasında firmalara güçlü destek vermek amacındadır.

Eğitmen & Danışman Kadrosu
Eğitim kadromuzda ağırlık İ.T.Ü. İşletme fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden olmak üzere, Boğaziçi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi'nden öğretim üyeleri ile uzun yıllar iş hayatında tecrübe edinmiş deneyimli eğitmenler ve danışmanlar bulunmaktadır.

Birimlerimiz

Eğitim & Danışmanlık Birimi : Konularında uzman eğitmen ve danışman kadrosuyla tüm eğitim ihtiyaçlarına cevap verir. Eğitim takviminde bulunmayan ya da danışmanlığını yapmadığı konularda, kurumsal talep gelmesi halinde, en uygun çözümü bulmak amacıyla araştırma yapar, uygun eğitmeni/danışmanı bulur ve talep eden kurumun hizmetine sunar.

Akademik Çalışmalar Birimi : Çok değerli akademisyenlerin literatürdeki son gelişmelerle ilgili çalışmalarını takip eder. Düzenli bültenlerle hizmet sunduğu kurum ve kişilere ulaştırır.

Organizasyon & IK Birimi : Tüm eğitim, danışmanlık, seminer, konferans ve sempozyumlarla ilgili organizasyonları yapar, takvimin firmalara ve potansiyel katılımcılara ulaşmasını sağlayacak iletişimi yönetir. Firma faaliyet alanı dışında yazılım, insan kaynakları, seminer ve konferans organizasyonlarında önemli firmalarla çözüm ortaklıklarına giderek; ilişkide bulunduğu şirketlerin tüm ihtiyaçlarını en az maliyet ve en yüksek faydayı sağlayacak şekilde karşılamak üzere yapılanmaktadır.

Eğitimlerimiz

Insan Kaynakları Yönetimi
Kişisel Gelişim ve Yönetim Bilimleri
Üretim ve Lojistik Yönetimi
Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi
Finans ve Maliyet Yönetimi
Kalite Yönetimi
Satış Yönetimi


İletişim

Yetkili Bülent GÜNDEĞER
GSM
Telefon 0262 643 65 17
Faks 0262 646 93 67
Email info@karedanismanlik.com
Resmi Web Sitesi www.karedanismanlik.com
Adres Osman Yılmaz Mah Millet Cad. 606 Sok 20/B 41400 Gebze
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri