Erol Vinç

  • Vinç
  • KONYA

Hakkımızda

Erol Vinç Makine Sanayi 2000 yılında, konusunda uzman, uzun yıllar deneyimli usta ve mühendisler tarafından kurulmuş ve vinç üretimi faaliyetlerine başlamıştır.Firmalar faaliyet gösterdikleri alanla ilgili olarak her zaman yüksek verim elde etmek isterler. Bunun yolu da sektörel anlamda araştırma ve geliştirme ile olabilir. Hızlı bir değişim içerisinde sürekli gelişen piyasa koşulları ve özellikle pazarların küreselleşmesi, işletmeleri yoğun bir rekabet ortamı içerisinde faaliyet gösterme zorlamaktadır. Dolayısıyla sağlam temeller üzerinde stratejilerini kuran firmalar ayakta kalmakta ve geleceğe yatırım yapabilmektedir.Teknolojik gelişmelere paralel olarak, günümüzde vinçlere duyulan ihtiyaç da sürekli artmaktadır. Sektörde yıllardır hem imalat hem satış hem de bakım ve onarım konusunda kaliteli hizmetler sunan Erol Vinç, çalışma alanı ile ilgili araştırma ve geliştirme anlamında öncü bir firma olarak hedef kitlesinin tercihi olmuştur.

VİZYONUMUZ:
Değişime inanan, sürekli gelişen, kaliteden ödün vermeyen, kendini yenileyen, rekabetçi, sürdürülebilir büyüme potansiyeli olan, dürüst ve ahlaki değerlere bağlı, açık bir yönetim anlayışını benimseyen vinç sektöründe kalite, güveni ve gücü temsil eden kurum.

MİSYONUMUZ:
Sektörde saygın kurum, güvenilir ürünleri ve hizmet kalitesiyle aranan bir firma olarak Türkiye'de ve yurt dışında sektörün lider markası olmak.

KALİTE POLİTİKASI
• Gelişen teknoloji koşullarına uyarak sürekli kendini yenileyen, Türkiye'de ve dünyada tercih edilen marka olmak,
• Müşteri memnuyetini üretim ve üretim sonrası servis ve yedek parça desteğiyle arttırmak, bu sayede, sürekli tercih sebebi olmak,
• Kendisini yenileyen, yeni projelere ve çözümler geliştiren bir firma olarak hedef kitlenin isteklerine anında cevap vermek.
• Çalışanların emeğine değer vererek, Türkiye'deki istihdam sorununun çözümüne katkı sağlamak

Araba Tipi vinçleri ve Elektrikli Monoray vinçleri ve ağır yük taşıma gerektiren bir çok sanayi sektörlere hizmet vermektedir.

Hizmet Verdigimiz Sektörler;


Demir saç kesim sanayi
Demir çelik sanayi
Metal sanayi
Ambar ve depolarda
Otomotivde
Kalıp beton sanayi
Mermer sanayi
Endüstri sanayi
Genel Sanayi

Araba Tipi ve Monoray Vinç Sistemleri satış sonrası garanti, servis ve bakım konularında uzman ekibimizle hızlı ve kaliteli hizmet vermekdeyiz . Deneyimli ekibimizle vinç kurulumu yapmaktayız. Keşif için bizi arayınız.


Hizmet verdiğimiz bazı ürünler;
Çift Kiriş Vinçler, Portal vinçler, Tek kiriş Vinçler, Pergel Vinçler, Arabalı Vinçler, Vinç arabaları, Vinç kancaları, Vinç köprü başlıkları, Köprü vinçler , Monoray vinçler, Ceraskal, Zincirli vinçler, Halatlı vinçler, Vinç Montaj, Her Türlü Kaldırma Ekipmanları

İletişim

Yetkili Sadrettin EROL
GSM 0535 249 29 87
Telefon 0332 249 29 85
Faks 0332 249 29 98
Email bilgi@erolvinc.com
Resmi Web Sitesi www.erolvinc.com
Adres Horozluhan Mh. Tahıl Sk. No:44 Selçuklu
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri