Yönetim Dünyası

  • Danışmanlık
  • İZMİR

Hakkımızda

Yönetim Dünyası, “güçlü olmak tesadüfî değildir” sloganıyla yola çıkıp kişilerin güçlü olmak için kendilerini eğitim desteğiyle geliştirebileceklerini ve diğerlerine göre fark yaratabileceklerini düşünmektedir. Kişilere yönelik eğitim paketleri ve kurumsal eğitimler ile gelişimin sürekliliğini desteklemektedir. Eğitimlerimizi deneyimli uzmanlar eşliğinde gerçekleştirip küçük gruplar halinde eğitim planlarımızı oluşturarak etkili bir öğrenme sürecini gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz.

Yönetim Dünyası, İzmir merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren bir eğitim ve danışmanlık firmasıdır. Faaliyet alanı eğitim ve danışmanlık olup, sektörel olarak kurumlara, yöneticilere ve genç girişimcilere eğitim desteği sağlamak ve kurumlara danışmanlık hizmeti sunmaktır.
Sunulan eğitim konuları; Genel Yönetim, Bireysel Gelişim, Kalite Yönetimi, Sağlık Hizmetleri ve Turizm olarak belirlenmiştir. Danışmanlık hizmetlerimiz ise ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, 18001 (OHSAS) İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, Problem Çözme Teknikleri, Stratejik Planlama, Kalite Geliştirme Teknikleri, İç ve Dış Müşteri Memnuniyeti Analizleri, SPA Yönetimi ve Pazarlaması, Stratejik Satış Planı Danışmanlığı olarak belirlenmiştir.

Yönetim Dünyası, yöneticilerin yönetsel süreçlerde etkililiğini artırmak amacıyla oluşturulmuştur. Yönetim Dünyası kadrosundaki konusunda uzman eğitimciler ve danışmanlar tarafından hizmetlerimiz sunulmaktadır.

Yönetim Dünyası, sektörde bulunan en güvenilir kurum olmak vizyonuyla gelişen eğilimleri takip ederek, kurumun etkililiğini en üst düzeye çıkarmada yardımcı olacak eğitimleri sağlamak ve süreçlerin iyileştirilmesine destek olmak amacıyla vereceği danışmanlık hizmetlerine odaklanmaktadır. Bu yolla eğitim ve danışmanlık hizmeti talep eden kurumlara ve kişilere en etkili yoldan hizmetlerini sunmayı amaçlamaktadır.

İletişim

Yetkili Sezgin AYDIN
GSM 0505 665 76 79
Telefon 0232 339 15 00
Faks
Email info@yonetimdunyasi.com
Resmi Web Sitesi www.yonetimdunyasi.com
Adres Kazım Dirik Mah. 235 Sok. No: 1 Gülperçin Apt. B Blok Kat:1 D:1 Bornova
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri