Antalya Yamaç Asansörü Antlift Asansör

  • Asansör
  • ANTALYA

Hakkımızda

ANTlift,
Her tür ve kapasitede elektrikli ve hidrolik asansörlerin, yürüyen bant ve merdivenlerin tasarımı, montajı, servisi ve bakımı konularında, standart paketler ve özel çözümlerle her zaman yanınızdadır.
Satış, Tasarım, Montaj ve Satış Sonrası Hizmetler ile devam eden tüm süreçler içerisinde ilgili departman yetkililerimiz ve müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile sizlere akılcı çözümler sunmaktayız.
“İşimizi gerçekten severek yapıyoruz.” 
Başarımızın yegâne sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. Ekibimize dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.
“İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz.” 
Belki hiçbir şirketin yapmadığı kadar çok tasarım, asansör, yürüyen bant ve merdiven gibi konularda sürekli olarak araştırmalar yapıyoruz. Bu alanlarda yeni olan ne varsa takip etmeye ve bunları müşterilerimiz için kullanılabilir materyaller olacakları şekilde uyarlamaya çalışıyoruz.
“Bahane değil çözüm üretiyoruz.”
Yapmaya çalıştığımız işin tahmin edilenin üzerinde zor bir iş olduğunu çok iyi biliyoruz. Birçok farklı firmanın önemli projelerini aynı anda yürütürken, çeşitli birçok sorunla karşılaşıyoruz. Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu nedenle projeleri yürütürken “bahaneler” değil “çözümler” üretiyoruz.
Disiplinli ve programlı çalışıyoruz.”
Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız her proje için iş akışını düzenliyor ve proje ekibine dahil tüm çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz.
Neden Biz?
Sizlerin bize sunduğu güveni tam anlamıyla yerine getirmek için en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz ve bununla da gurur duyuyoruz. Her zaman felsefemiz olan “Daha iyi, daha güvenli, daha kaliteli” anlayışıyla işlerimizi sürdürmekteyiz. Çünkü biliyoruz ki; hayatınız bizimle güvende.
Elbette ANTlift‘i farklı kılan tüm özellikler bunlar değil. Bizi daha yakından tanıdığınızda neden “farklı” olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz. Sıcak çay ya da kahve eşliğinde sohbet için sizleri ofisimize bekliyoruz.
 

İletişim

Yetkili GÜRKAN DÜZTEPE
GSM 5336339253
Telefon
Faks
Email antliftasansor7@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.antlift.com.tr
Adres ATATÜRK MAH. MİTHATPAŞA CAD. EKİN SİTESİ A BLOK NO:154/A KEPEZ ANTALYA
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#
YAMAÇ ASANSÖRÜ
YAT ASANSÖRÜ
ENGELLİ ASANSÖRÜ
ASANSÖR
YÜRÜYEN MERDİVEN
ENGELLİ ASANSÖRÜ BAKIM