Eskişehir Traktör Servis Estrak Otomotiv

  • Tarım ve Endüstrisi
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

         Dürüst ve ahlaklı ticaretten hiçbir zaman ödün vermeyip kısa zaman içinde çiftçimiz ve bayilerimiz tarafından kalite, satış sonrası hizmet ve kullanım kolaylığı ile kabul görmüş ve piyasada kendine güvenilir bir yer edinmiştir.
         Zaman içinde tarım makineleri imalatı konusunda uzmanlaşan firmamız, sektörde kalıcı olmak için prensip olarak, üretimde her daim kaliteli, sağlam ve kullanılabilirliği yüksek ürün imal etmeyi kendine hedef edinmiştir. Bu bağlamda siz müşterilerimizden gelen eleştiri, talep ve önerileri en hızlı şekilde uygulamaya koymak bizim için önemli ve vazgeçilmezdir. Bu konudaki hassasiyetimizi bilen müşterilerimiz yıllar önce bile firmamızdan ürün satın almış olsalar dahi tekrar bizi tercih etmektedir. Müşterilerimizin hiçbir şekilde mağdur olmaması için satış sonrası hizmet konusunda oldukça hassas davranmaktayız.
         Alanında uzman, deneyimli personelimizle birlikte doğru, dürüst ve güvenilir ticaret yaptık. Bundan sonrada bu konularda taviz vermeden siz müşterilerimizin güvenini koruyarak sizlerle birlikte büyümek en büyük hedefimiz olacaktır.
         Daha iyi hizmet amacıyla müşteri memnuniyetini ön plana alarak sürekli kaliteyi, rahat ve kolay kullanımı siz çiftçilerimize sunmanın gayreti içindeyiz.

        Öneri ve eleştirileriniz en büyük sermayemizdir.
 

İletişim

Yetkili UĞUR ALTUNEL
GSM
Telefon 02222280308
Faks
Email estrakotomotiv75@gmail.com
Resmi Web Sitesi https://www.estrakotomotiv.com.tr/
Adres 75. yıl mah, 1. Cd. Emko San. Sit C1 Blok No: 1, 26250 Odunpazarı/Eskişehir
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#
NEW HOLLAND BİÇER VE İŞ MAKİNESİ
NEW HOLLAND YEDEK PARÇA
TRAKTÖR SERVİS
NEW HOLLAND SERVİS
TARIM ALET VE MAKİNELERİ
YENİ TRAKTÖR