İstanbul Endüstriyel İzolasyon Ürünleri Akm Metalurji San. Tic. Ltd. Şti.

  • Endüstri Ürünler Tasarım
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Büyük düşünür Albert Schweitzer “İnsanlığa hizmet etmekten daha büyük bir ibadet yoktur. Ortak çıkar için çalışmak en büyük inançtır.” der. Bu düşünceyi benimseyerek 1992 yılında yola koyulan AKM Metalurji, misyonuna sadık kalarak ileriye dönük hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Zihnimizi büyük hedeflere yönelik besliyor ve kendimizde bunları gerçekleştirme cesaretini buluyoruz. Teknik bilgi sahibiyiz, konumuzu biliyoruz. Bu nedenle hizmet verdiğimiz endüstrilere değer kattığımızı düşünüyoruz. İyi bir dinleyici olmamız olaylara ortaklarımızın gözü ile bakmamızı da kolaylaştırıyor.

“Soru soran beş dakikalığına aptal durumuna düşebilir, sormayansa yaşam boyu aptaldır.” der bilge Çin Atasözü. Bugüne kadar hep sorduk, öğrenmekten ve doğruyu bulmaya çalışmaktan asla yorulmadık.

Firmaların yaptıkları işlerin para kazanmakla birlikte anlam kazanmak olduğunu biliyoruz. Ülkemize kattığımız değere bakınca haz duyuyor, motivasyonumuzda da büyük gelişmeler kaydettiğimizi görüyoruz.

“En fazla meyvesi olan ağaç, yere en fazla eğilen ağaçtır.” Bugüne kadar bu felsefeden asla vazgeçmedik, bundan böyle de ortaklarımıza ve ülkemize alçak gönüllülükle hizmet vermeye devam edeceğiz. Bize güvenen, çabalarımızda desteğini esirgemeyen ve adımızı "kalite" ile özdeşleştiren sektör temsilcilerine ve ortaklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

AKM Metalurji

İletişim

Yetkili EZGİ ÖZYURT
GSM
Telefon 02164673140
Faks
Email akmmetalurji05@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.akm.com.tr
Adres İTOSB İSTANBUL TUZLA ORG. SAN. BÖL. 2. CAD. NO:13 TEPEÖREN TUZLA İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#
ENDÜSTRİYEL İZOLASYON ÜRÜNLERİ
YANGIN KORUNMA ÜRÜNLERİ
DÖKÜMHANE ÜRÜNLERİ
REFRAKTERLER
FIRIN DONANIM ÜRÜNLERİ
REFRAKTER KATKI ÜRÜNLERİ
İZOLASYON TUĞLALARI
SERAMİK ELYAF ÜRÜNLER
REFRAKTER BETONLAR