İstanbul Güzellik Salonu Elifs Beauty Fashion

  • Güzellik Mrk. Kuaförler
  • İSTANBUL

Hakkımızda

         En çok önem verdiğimiz şey, sizlerin merkezimizden güler yüzle ve güzel duygularla ayrılmanızdır. Bu doğrultuda bir güzellik merkezinin sunabileceğinden çok daha fazlasını sunmaya gayret ediyoruz. Hangi işlem olursa olsun, insanları güzellik merkezi seçimi konusunda en çok tereddütte düşüren şey hijyen olmaktadır. Bunun farkında olarak hijyen konusunda sizlere beklediğinizin ötesinde bir hizmet sunmaya çalışıyoruz.

         Güven konusu, her şeyde olduğu gibi güzellik konusunda da oldukça önemlidir. Yaptıracağınız işlem ile ilgili aklınızdaki tüm sorulara açık bir dille ve severek yanıt veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki, bir kişinin aldığı hizmetten memnun kalabilmesi için aklında hiçbir soru işareti kalmaması gerekir. Her konuda şeffaf davranıyoruz ve işin uzmanlarıyla çalışıyoruz.

         Yaptığımız işi seviyoruz ve dolayısıyla bu size de yansıyor. Güler yüzlü ekibimizle kendinizi evinizde hissetmenizi sağlamaya çalışıyoruz. En yeni teknolojileri takip ediyor ve merkezimizde kullanıyoruz. Birinci sınıf hizmet sunarak isteklerinize hızlı bir şekilde cevap veriyoruz. Sizi de cilt bakımı ve buz epilasyon hizmetlerimiz için salonumuza davet ediyoruz.

İletişim

Yetkili ELİF ERASLAN
GSM 05336991687
Telefon
Faks
Email elifsguzellik@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Doğu, Dr. Orhan Maltepe Cd. no:54, 34890 Pendik/İstanbul
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#
GÜZELLİK SALONU
CİLT BAKIMI
LAZER EPİLASYON
LEKE TEDAVİSİ
ZAYIFLAMA