Manisa Zirai Ürünler Erdoğdular Tarım Ürünleri

  • Tarım ve Endüstrisi
  • MANİSA

Hakkımızda

         Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olarak işimizin merkezinde sadece tarım var. Yetiştiricilerin ihtiyaçlarına bütünleşmiş (entegre) çözümler oluşturuyor; üç ana alan olan tohumculuk, bitki besleme ve zevk bahçeciliği iş kollarında teknolojik, verimli, kazanç sağlayan ve sürdürülebilir ürünleri, alanında uzman geniş bir teknik destek ekibi ile piyasaya sunuyoruz.

Yetiştiriciler İçin Bütünleşmiş (Entegre) Çözümler.

           Ürünlerimizi pazara sunmak için bir tek kuralımız var: her koşulda yetiştiricilerin ihtiyaçlarını gözetmek. Tarımsal üretimin ön koşulu olan tohumlarımızı nitelikli, kazanç sağlayan, verimli ve sürdürülebilir bir yetiştiricilik için satışa sunuyoruz. Tarla bitkileri tohumlarımızı ve sebze tohumlarımızı tamamen yerel koşullar gözeterek ve yetiştiricilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştiriyoruz. 

            Fayda yaratan, verimliliği artıran ve pazar değerini yükselten bir tarımsal üretim için gereken bitki besleme ürünlerini piyasaya sunuyoruz. Yetiştirici koşullarını önemsiyoruz. Tarla bitkisi, sebze, meyve ve bağ ürünleri için özel hazırlanmış reçeteler oluşturuyoruz. Satışa sunduğumuz yenilikçi ve etkili bitki besleme ürünlerimizle değer yaratıyor, sağlıklı ve kazançlı ürünlerin anahtarını veriyoruz.

         Tarımsal üretimin sadece profesyonellerin işi olmadığını biliyoruz. Kendi bahçesini oluşturmak, kent koşullarında tarımsal üretimi deneyimlemek isteyen amatör yetiştiriciler için de zevk bahçeciliği ürünlerini hazırlamış bulunuyoruz. Zevk Bahçeciliği ürünlerimize büyük yapı marketlerde ve seçkin gıda market ve mağazaların bahçe bölümlerinde erişebilirsiniz.

İletişim

Yetkili CUMALİ BEY
GSM 05332513177
Telefon
Faks
Email erdogdulartarim2@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Hamzabeyli Mah. Anafartalar Bulvarı No:2 1/2 Şehzadeler Manisa
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#
PAMUK
ÇIRÇIR
ZİRAİ ÜRÜNLER