Ankara Temizlik Şirketleri Akkoç Temizlik

  • Temizlik Firmaları
  • ANKARA

Hakkımızda

Yılların vermiş olduğu tecrübe ile yoluna devam etmekte olan AKKOÇ TEMİZLİK ŞİRKETİ, siz değerli müşterilerimize yıllardır hizmet vermektedir. Uzman ve deneyimli kadrosu ile İzmir’de önemli bir yere sahip olan firmamız; eğitimli personelleri ile kaliteli ve zamanında hizmet vermeyi ilke edinmiştir. 

Uzun zamandır beraber çalıştığımız müşterilerimiz bizleri İşine ve personeline önem veren, kaliteli temizliği amaç edinmiş firma olarak tarif etmektedirler. Uzun vadede hijyenik temizlik için vazgeçilmez bir firmayız. Bu yoldan asla taviz vermeden ilerliyoruz.

Temizlik, hijyen gerektiren her noktanın ritüelidir. Toplu yaşam alanı olan evler, hastaneler, okullar ya da iş yerleri, belli aralıklar ile temizlenmelidir. Kurumumuz, temizliği profesyonel olarak ayağınıza getirmek için çalışıyor. Üstelik alanında uzman ve eğitimli personeller ile hizmet veriyor. İnşaat sonrası temizlikten, dış cephe ve ev temizliğine kadar her alanda hizmetlerimiz bulunuyor.

İşyerleri ve kurumsal noktalar için temizlik bir prestij göstergesidir. Plaza, banka, AVM gibi yapıların dışı da en az içi kadar temiz olmalıdır. Tabi bunun için yalnızca insan gücü yeterli olmayacaktır. Asansörlü vinç sistemlerimiz bizlere, hem hızlı, hem de güvenli bir temizlik hizmeti sunmamızı sağlıyor. Üstelik usta çalışanlarımız ve teknolojik teçhizatlarımız bir araya geldiğinde, sizlere kusursuz hizmet sunabiliyoruz.

Hijyenden ödün vermeyin

Evcil hayvanınız ya da küçük çocuğunuz varsa, hijyene çok daha fazla dikkat etmelisiniz. Günlük, haftalık ya da aylık olarak bizlerden rutin temizlik hizmeti satın alabilirsiniz. İşten yorgun bir şekilde geldiğinizde, sizi karşılayan ferah ve temiz bir evden daha iyisi olamaz. Temizlik artık sizin için bir zaman kaybı olmaktan çıkıyor. Bu yorucu ve sıkıcı işi, uzman çalışanlarımız memnuniyetle sizden devralıyor.

Villa, apartman ya da genel temizlik için, gündelikçilerin amatör hizmetlerinden ve faiş fiyatlarından sıkıldıysanız hemen arayın. Çünkü firma olarak her zaman en ekonomik fiyat politikasına sahibiz. Üstelik en donanımlı ekipmanlar ile en kaliteli hizmeti vermekteyiz.


İletişim

Yetkili AYDIN BEY
GSM 05069034930
Telefon 03124796466
Faks
Email akkoctemizlik56@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Mürsel Uluç, Mahallesi, 956. Sk. No:9 D:B, 06450 Çankaya/Ankara
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#
TEMİZLİK ŞİRKETLERİ
EV OFİS TEMİZLİĞİ