Muğla Sürücü Kursları Özel Yasemin Sürücü Kursu

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • MUĞLA

Hakkımızda

         Kurulduğu günden beri sektörün öncü ve marka isimlerinden biri olmayı başaran ve lider olma yolunda da emin adımlarla hızla ilerleyen ÖZEL YASEMİN SÜRÜCÜ KURSUMUZ tecrübelerine ek olarak yeni teknoloji ve alanında uzman ehliyet ve sürücü kursu eğitimci kadrosuyla, kursiyerlerine paket programlar ve ileri sürüş tekniği kurslarıyla yüksek standartta trafik ve sürücü eğitimi vermektedir. Gelişen ve yenilenen teknolojiyi yakinen takip edip, kursiyerlerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflemiştir.

         Nicelik ve nitelik bakımından kaliteli ve yüksek model sürücü kursu eğitime yardımcı malzemelerisimülatör ve son model eğitim araçları ile kursiyerlerine güvenli sürüş teknikleri kazandırmak, başkalarının haklarına ve önceliklerine, özellikle de başkalarına ve çevreye saygılı, trafikte öz güven kazanmış sürücüler yetiştirmek bizim öncelikli misyonumuzdur.

         Aynı zamanda sağladığı online hizmetler ile adaylarına internet platformu üzerinden bir sanal sürücü kursu oluşturmuş, sadece kursa gelerek değil onlar için online ehliyet dersi çalışma imkanı ve kendilerini test edebilecek sürücü kursu e-sınav uygulama hizmetlerini de sunmuştur.

Bizimle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan tüm sürücü adaylarını ÖZELYASEMİN SÜRÜCÜ KURSUMUZ’a ziyaret etmeye ve tanışmaya davet ediyoruz.

İletişim

Yetkili YASEMİN BÜYÜKSUNETÇİ
GSM 05366635660
Telefon
Faks
Email yaseminsurucukursu681@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Tuzla, İnönü Blv. No:73, 48300 Fethiye/Muğla
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#
SÜRÜCÜ KURSLARI