Ankara Kuyu İçi Ekipmanları Kayen Sondaj Ekipmanları

  • Sondaj
  • ANKARA

Hakkımızda

Hakkımızda

En Derinden Zirveye…

          En büyük derinlikler, ulaşılması en güç zirvelerdir aslında. Gerçek başarıya; yükseklerde değil, en derin noktalarda ulaşırsın. İşte o zaman her iniş bir yükseliş olur ve derinlere atılan her adım zirvede karşılığını bulur. Biz yıllar önce her adımını zirveye atmaya söz verdiğimiz bir yolculuğa çıktık. Genç bir ekibin kurduğu yeni ve dinamik bir firma olarak, sondaj operasyonlarında edindiğimiz tecrübeleri ekipman tedariği alanında değerlendirdik ve çizdiğimiz yolda emin adımlarla ilerledik.

Yalnızca ekipman tedariğinde değil, saha uygulamalarında da yanınızda olduk ve kendimizi sürekli geliştirerek yüzümüzü daima geleceğe döndük. Temsilciliğini yapmakta olduğumuz dünyanın önde gelen sondaj ekipmanları ve makineleri üreticisi Boart Longyear´ın eksiksiz ürün yelpazesinin yanı sıra, sondaj kimyasalları, karot sandıkları, test ekipmanları ve ihtiyaç duyabileceğiniz diğer yardımcı ekipmanları da, uygun fiyata maksimum fayda politikamızla paydaşlarımıza sunduk. Farklı ihtiyaçlar ve sorunlar için çözümler üreten uzman ekibimizle nice projelere imza atarken, insana verdiğimiz değerle büyüdük ve tecrübelerimizden aldığımız güçle yükseldik.

           Bugün yurt içi ve yurt dışında aldığımız eğitimleri ve lider firmalarla çalışmanın getirdiği vizyonu paydaşlarımıza yansıtmaya devam ediyor, sizlere 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunuyoruz.

Sondaj dünyasındaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ediyor, attığımız her adımda en derinden zirveye uzanmaya devam ediyoruz.

Çünkü biliyoruz ki; biz ilerledikçe yolumuz daima zirveye varacak.

Kısacası siz durmayın diye biz koşuyoruz..

 

Misyon

Yolumuzu tecrübelerimizle aydınlatmak, gelişimde sınır tanımamak, ilk günden beri uzmanlığımızın ışığında hizmet vermek.

 

Vizyon

Daima yenilikçi hedeflere ilerlemek, her adımızı geleceğe atmak, her zaman en iyisi olmak için çalışmak.


İletişim

Yetkili GÖKHAN NASUH
GSM
Telefon 03123853312
Faks
Email kayensondaj9@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Ostim Mh, 1220. Sk. No : 13/3, 06374 Ostim Osb/Yenimahalle/Ankara
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#
KUYU İÇİ EKİPMANLARI
SONDAJ KİMYASALLARI