Muğla Pastahane Reyhan Unlu Mamülleri

  • Gıda
  • MUĞLA

Hakkımızda

          Pastane ve kafeterya olarak hizmet vermeye devam eden REYHAN UNLU MAMÜLLERİ, bu değişimi sadece isminde değil, ürünlerinin kalitesinden hizmet anlayışına kadar her yapı taşında hissetmiş ve tamamen farklı bir anlayışa kavuşmuştur.

          Hedeflerimiz hizmet kalitesi başta olmak üzere müşterilerimizin memnuniyetini sağlayacak her türlü yeniliktir.

          Satışını yapmış olduğumuz ürünlerin tamamen kendi imalathanemizde üretiliyor olması kalite ve denetimi istenilecek ölçülere getirmiştir. Müşterilerimizin isteklerine özel üretimlerde en kısa zamanda ve istenilen şekilde uygun fiyata ürünleri sunuş yeteneğini de elimize almış bulunmaktayız. Toptan ve perakende satışlarında sunduğu kaliteli ürün ve hizmetin karşılığını muğla'da çalıştığı müşteri ve firma kapasitesi çok açık göstermektedir.

          Doğum günü, nişan, nikah, ve her türlü organizasyonda tatlı, pasta ve diğer ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde hizmet veren REYHAN UNLU MAMÜLLER müşteri memnuniyetini her zaman ilk sırada tutmaktadır ve bu anlayış REYHAN UNLU MAMÜLLER var olduğu müddetce bu şekilde devam edecektir. Ürünlerinin her zaman değişken olduğunu ve her zaman yenilikçi imalat anlayışı ile çalışan tatlı, ustalarının her ürün için farklı bir tasarım anlayışı olduğunu göreceksiniz. İlklerin Pastanesi olan REYHAN UNLU MAMÜLLERE gelin hayatınızdaki ilkler başlasın.

İletişim

Yetkili CEMALETTİN SARP GÜRPINAR
GSM 05322412534
Telefon 02522825343
Faks
Email reyhanunlumamulleri3@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres BEŞKÖPRÜ MAH. MECLİS CAD. NO:6 ORTACA MUĞLA
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#
PASTAHANE
CAFE
UNLU MAMÜLLER
PİZZA