İzmir Sym Motorsiklet Servis Kırlıoğlu Motor

  • Motorsiklet ve Bisiklet
  • İZMİR

Hakkımızda

MEHMET EMİN KIRLIOĞLU MOTOR - Yuki Motorlu Araçlar Yetkili Servisi bulunduğu yerde YUKİ motosiklet ve diğer markaların motosiklet, bisiklet, elektrikli bisikletlerin yetkili ve özel servisliğini yapmaktadır.
Türkiye’ye Motosiklet ve Forklift İthalatını gerçekleştiren, sektöründe lider konumda bulunan, 200’i aşkın kişiye istihdam sağlayan Yuki Motorlu Araçlar İmal ve Satış Anonim Şirket’i bünyesindeki Yuki Motorlu Araçlar kendi tescilli markası “Yuki Motor” ile 2006 yılında motosiklet sektöründe faaliyetlerine başlamıştır.
Üretim, satış, servis ve müşterilerini dürüst ve güvenilir bir iş ortamında buluşturan Yuki Motor, sürekli geliştirdiği teknolojisi ile, müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılama odaklı ürün ve hizmet sunmakta, pazardaki lider ve rekabetçi konumunu sağlamlaştırmaktadır. Yuki Motor gerçekleştirdiği yetkili servis eğitim ve tanıtım toplantıları, çağrı merkezi hizmetleri ile satış ve satış sonrası hizmette mükemmelliği hedeflemiştir.

Her yıl Türkiye Kalite liderliğini elinde bulunduran, kaliteli ürün ve hizmet anlayışını benimseyen “Yuki Motor” 489 satış noktası, 613 servis merkezi ve 150 yedek parça satış noktası ile hizmet vermektedir.
Yuki Motor olarak, iş sürekliliğimize ve bilgi varlıklarımıza yönelik her türlü riski yönetmek amacıyla;
ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardının gereklerini yerine getirecek şekilde
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kurulması, ilgili politika ve prosedürlerle desteklenmesi, dokümantasyonunun sağlanması, belgelendirilmesi, gözden geçirilmesi ve sürekli iyileştirilmesini,
Bilgi Güvenliği kapsamlı ilgili kanun ve yasal mevzuatlara uyum sağlamayı ve gerekliliklerini yerine getirmeyi; ihlal durumlarında gerekli yaptırım ve disiplin süreçlerinin yürütülmesini,
Kurumsal süreçlerinin işletimini sağlayan bilişim otomasyon ve hizmetlerinin erişim yönetimi ilkeleri gözetilerek kesintisiz ve güvenli olarak sürdürülebilmesi adına gerekli altyapı ve desteğin sağlanmasını;
Bilgi varlıkları gizlilik, bütünlük, erişilebilirliğini tehdit eden risklerin yönetilmesini,
İşbu politikayla ilgili sorumluluk, farkındalık ve bilincin sağlanması için gerekli etkinliklerin gerçekleştirilmesini taahhüt ederiz.

Çevre Politikamız
Faaliyetlerimizi yerine getirirken, çevre ile ilgili tüm yasal düzenlemelere ve diğer gerekliliklere uymak,
Çalışanlarımızın çevre bilincini arttırarak, çevresel performansımızı sürekli iyileştirmek,
Küresel kaynakları verimli kullanmak ve geri kazanımı özendirmek,
Atıklarımızın kontrolünü sağlayarak, çevresel kirliliği önlemek veya kaynağında en aza indirmek,
Öncelikle çalışma birimlerinden başlayarak doğal çevreyi korumak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakmaktır.
Kalite Politikamız
ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemimiz’i sürdürmek, geliştirmek ve sonuçlarını ölçülebilir, kıyaslanabilir verilerle takip etmek.
En önemli kaynağımız insan kaynaklarıdır. Bu amaçla, çalışanlarımızı eğitimlerle donatmak, katılımlarını sağlamak, potansiyeli zenginleştirmek ve tüm birimlerde çalışanlarımıza ergonomik çalışma koşullarını sağlamaktır.
Stratejik ortaklarımızdan olan bayilerimiz, servislerimiz ve tedarikçilerimizle karşılıklı iş ilişkilerimizi geliştirmek ve sıkı bir işbirliği içerisinde olmak, onlarla büyüyüp gelişmektir.
Proseslerimizin her evresinde ölçülebilir geliştirmeler sağlamak, yenilikçi ve rekabetçi bir çizgide olmak, hedeflerle ilerlemek, sistemleri sürekli iyileştirmek, ürünlerimizde ve insan kaynaklarımızda gelişimin sürekliliğini sağlamak, sürekli iyileştirmeyi bir yaşam biçimi olarak benimsemektir.
 
 

İletişim

Yetkili MEHMET EMİN KIRLIOĞLU
GSM 05326681326
Telefon 02325456509
Faks
Email kirlioglumotor6@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Zafer Mah., Atatürk Cad., No:95, Ödemiş, İzmir, Türkiye
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#
SYM MOTORSİKLET SERVİS
FALCON YETKİLİ SERVİS
YAMAHA ÖZEL SERVİS VE YEDEK PARÇA