Çolakoğlu Nakliyat

  • Nakliye
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Evden eve nakliyatta ÇOLAKOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT firmamız şehir içi, şehirler arası taşımacılık, evden eve nakliyat ve yük taşımacılığı konularında uzman personelleri ve geniş araç filosu ile siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.Eşyalarınız öncelikle tecrübeli ekspertizler tarafından incelenip taşınmada ne tür bir aracın kullanılacağı ve gerekecek malzemelerin tespiti yapıldıktan sonra mutabık kalındığı tarih ve saatte nakliyeniz iklim şartlarından etkilenmeksizin profesyonellikle gerçekleştirilir.Eşyalarınız depolanmadan önce sel, çalınma, ve her türlü afet için sigortalanir ve depoda yerine alınır. Depolarımızda 24 saat güvenlik elemanları ve muhafaza görevlileri bulunur. Taşıma esnasında meydana gelecek hasarlar firmamıza tarafından karşılanmaktadır.

Eşyalar kamyona yüklenmeden önce mutlaka paketlenir. Paketleme malzemesi olarak herzaman en çağdaş en iyi sonuç veren malzemeleri seçeriz. Baloncuklu naylon ve oluklu mukavva en gözde malzemedir.Evden eve nakliyatın en önemli konusu iyi paketlemedir. Özenli yapılmış paketleme ve yetişmiş elemanlar ile eşyalar hasar görmeden taşınacaktır.Paketlemede en iyi ambalaj şekli temiz kağıt dışına baloncuklu naylon ve kutulamadır. Bütün vitrin süsleri ve değerli porselen v.b. eşyalar öncelikle beyaz kağıda sarılmalı kutulanmalıdır. Siz kahvenizi içerken elemanlarımız bu işleri sırasıyla yapıp kutulama işleri bitince taşımaya geçeceklerdir. Mutfak eşyalarınız ve kırılacak diğer eşyalar özel kutu ve balonlu naylon ile paketlenir. Paketleme gözetimli ve titiz yapılır.Ağır eşyalar özel elemanlar ile taşınır. Her paket alındığı oda ismi ile numaralanır yeni yerinde açıldığında bu numaralamaya dikkat edilir.Kamyon içi eşya taşıma için özel tasarlanmış yüzeye sahiptir.

Güvenli, kapalı ve hijyenik depolarımızla, depolama hizmeti sunmaktayız. 24 saat koruma ve her türlü su, sel, deprem, yangın ve hırsızlık rizikolarını kapsayan geniş kapsamlı sigortasıyla depolarımız hizmetinizdedir
Depolarımızda 24 saat güvenlik elemanları ve muhafaza görevlileri bulunur.
Eşyalarınız depolamadan önce sel, çalınma, ve her türlü afet için sigortalanır ve depoda yerine alınır.

ÇOLAKOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT tüm eşyalarınızı, türkiyenin tüm şehirlerine hızlı, guvenilir ve kolayca ulaştırır.Yapmanız gereken tek şey bizimle irtibata geçmek.Bırakın gerisini ÇOLAKOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT halletsin.Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim

Yetkili Osman METE
GSM
Telefon 0216 370 49 36 / 0216 457 49 51
Faks
Email
Resmi Web Sitesi www.colakoglunakliyat.net
Adres Merkez: İstasyon Cad. No:31 Maltepe Stad Arkası Maltepe
Şube1:: Samandra Cad. No:171 Ortadağ BP yanı Samandra
Şube 2: Ortaklar Cad. Menevşe sokak 1245/24 Mecidiyeköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri