Bursa Kumaş Gülcemal Tekstil San. A.ş.

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • BURSA

Hakkımızda

Gülcemal Tekstil San.ve Tic. A.Ş., 1957 yılında Zümrüt Tekstil Ltd. Şti. olarak kurulmuştur.

  Ürün kalitesi ve kapasitesinin artması ile 1989 yılından itibaren Gülcemal Tekstil San.ve Tic. A.Ş. olarak geniş ürün koleksiyonu ve yenilikçi yapısı ile   saygın yerini almıştır.

    Gülcemal Tekstil ; 2014 yılından itibaren baskı (rotasyon ve dijital) ve düz   boya işletmesi olarak en son teknoloji ile kendini donatmış ve bu alanda da en   iyi hizmeti verebilmek için gerekli tüm üst düzey üretim makinelerini bünyesine   katmıştır. Yapılan makine yatırımlarının yanı sıra insana yatırımın en az  teknoloji kadar gerekliliğinin farkında olan firmamız sahip olduğumuz  teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilecek personeli de bünyesine katmıştır.

    8500 m² kapalı alanda entegre bir tesis olarak faaliyet göstermekte olan   kuruluşumuzun yıllık üretim kapasitesi; rotasyon baskı 10 milyon metre, dijital   baskı 2 milyon metre, düz boya 6 milyon metredir.

     Kendi bünyesindeki güçlü Ar-Ge ekibi ve uluslar arası tasarımcıların kollektif   çalışmalarıyla sonbahar-kış , ilkbahar-yaz olmak üzere yılda 4 farklı ana   koleksiyon hazırlamaktadır.

    Hazırlanan koleksiyonlar  uluslar arası fuarlar ve aktif pazarlama olarak   birebir müşteri ziyaretleri ile dünyanın önde gelen üretici firmalarının   beğenilerine sunulmaktadır; Yapılan ziyaretlerde değerli müşterilerimizin   istekleri doğrultusunda kendilerine özel koleksiyonlar da yapılmaktadır.

     Gülcemal Tekstil ihracatlarının %90′ ını direkt olarak Avrupa ülkelerinden    İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Hollanda , Polonya ’ya yapmakta   olup 2006 yılından itibaren ihracatlarını Gülcemal Dış Tic. Ltd. Şti üzerinden   yapmaktadır.

      Alanında güvenilir ve saygın bir kuruluş olan Gülcemal Tekstil; hızlı servis,   zamanında ve kaliteli ürün tedariği ve sürekli müşteri memnuniyetini en   önemli  vizyonu olarak benimsenmiştir.

İletişim

Yetkili SAMET CESUR
GSM 05326876355
Telefon 02242424141
Faks
Email gulcemaltekstil4@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.gulcemal.com.tr
Adres Lacivert Cad. 2. Sokak No:2, 16120 Bursa Organize Sanayi Bölgesi/Nilüfer/Bursa
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#
BURSA KUMAŞ
BURSA BOYAHANE
BURSA TEKSTİL