Bursa Yemek Bayduz Yemek Sanayi

  • Yemek Fabrikaları
  • BURSA

Hakkımızda

 

Ister gel al / ister eve gelsin | Bursa

Acelesi olanlar için mükemmel alternatif “Bayduz Yemek”: Fazla bekletmeden size lezzetli yemekler sunuyoruz. Yemek kamyonumuz size tam olarak ihtiyacınız olan şeyleri sunuyor, üstelik az bir tutara. Çok çeşitli ve lezzetli yemeklerden ve içecek seçeneklerinden faydalanın.

Bol çeşitli içecek seçenekleriyle en iyi yemek kamyonu

Mekanımızda mesela sıcak bir fincan kahve gibi lezzetli menüler bulunmaktadır – sizleri bu konularda bilgilendirmekten memnuniyet duyarız.

Etkinliğinizi organize ediyoruz

Bu akşam size ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyarız. Ziyaretiniz bizi çok mutlu edecek! Bizde rahatça banka havalesi, çek, Mastercard, VISA ve bankamatik kartları ile ödeyebilirsiniz. Elbette nakit ödeme de kabul ederiz. Elbette yemeklerinizi gönderim yaptırabilir veya beraberinizde paket yaptırabilirsiniz. Catering-hizmetleriyle mi ilgileniyorsunuz? Vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin. Özel etkinliklere de hizmet vermekteyiz. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Her gün 00.00 ila 12.00 saatleri arasında ve 12.00 ila 00.00 saatleri arasında açığız.


İletişim

Yetkili KAMİLE ÖZTÜRK
GSM 05332775060
Telefon 02242732850
Faks
Email bayduzyemeksanayi@gmail.com
Resmi Web Sitesi bursa-bayduzyemek-catering
Adres FATİH YAKIN ÇEVRE YOLU ÜZERİ 3. AKAR SOK. NO:68 OSMANGAZİ BURSA
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#
BURSA CATERİNG
BURSA YEMEK
BURSA HAZIR YEMEK