Ankara İş Otelleri İzz Otel 4 Yıldızlı Otel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANKARA

Hakkımızda

Otelimiz Hakkında;

İZZ Otel Ankara, şehrin merkezi Kızılay’dadır. Merkezi konumundan dolayı Kızılay Meydanı, Kızılay AVM, Adalet Sarayı, Bakanlıklar, TBMM, Elçilikler ve  Hastanelere yürüme mesafesinde olan İZZ Otel Ankara, Metro İstasyonu’na 400 mt., Otogar’a 2.5 km., Esenboğa Havaalanı’na 28 km. uzaklıktadır. 

İZZ Otel Ankara; modern ve tarz sahibi çizgilerle hazırlanmış 46 Standart, 2 Suit odasıyla siz değerli misafirlere kentin merkezinde konforlu bir konaklama imkanı sağlıyor. Her ayrıntının özenle düşünüldüğü odalarda; merkezi klima, mini bar, digital kasa, LED ekran uydu TV, ücretsiz WIFI, çalışma masası, kettle, çay – kahve seti ve banyolarda; saç kurutma makinesi, telefon, makyaj aynası, özel olarak hazırlanmış buklet malzemeleri kullanımınıza sunuluyor. Açık büfe kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinde alacarte seçenekleriyle otelimizde keyifli zamanlar geçirin.

Son teknolojiyle donatılmış salonlarımız ile toplantılarınızın yanı sıra özel yemek davetleriniz, düğün, nişan, kına, kokteyl ve kutlamalarınız için hizmet veren otelimizde siz değerli konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız

İletişim

Yetkili TAYLAN BEY
GSM 05336660833 05386832229
Telefon 03122318070
Faks
Email izzotel58@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.izzotel.com
Adres KIZILAY FEVZİ ÇAKMAK 1 SOK. NO:12 ÇANKAYA ANKARA
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#
İŞ OTELLERİ
KONAKLAMA
MERKEZ OTELLERİ