Muğla Okul Kıyafetleri Güvençoğlu Tekstil

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • MUĞLA

Hakkımızda

Güçlü üretimi, bilgi işlem altyapısı,  tedarik zinciri ve tecrübeli ekibi ile hazır giyim sektörünün yalın üretim yapan inovatif firmalarından biridir.

İç giyim, termal giyim, spor giyim, ev giyim ve kategorilerinde tüm aile bireyleri için farklı iklim koşulları ve yaşam alışkanlıklarına uygun, konfor ve sağlık odaklı ürünleri, kendi markaları ve iş birliği yaptığı  global markalar için üretmektedir.Bunun yanında kurumsal iş kıyafetleri ,koruyucu teknik tekstiller ve medikal tekstiller alanında güçlü AR-GE ve üretim altyapısı ile yurtiçi ve yurtdışı devlet ihaleleri yanında özel sektör ihtiyaçlarını da karşılayan büyük ve güvenilir bir tedarikçi konumundadır.

Güvençoğlu tekstil sahip olduğu  yalın üretim altyapısı ile düşük parti büyüklüklerini, hızlı ve kalite sürekliliği değişmeksizin gerçekleştirebilmektedir. NOS (Never Out of Stock) ürünleri  bu alt yapı sayesinde tek beden, tek renk olarak üretebilmenin yanı sıra acil olan veya planlı sezonluk siparişleri önceden belirlenen planlar üzerinden kapasitesine dahil edebilmektedir. NOS siparişlerinin yalın üretim altyapısı ile üretilmesi markaların NOS ürün grubu stoklarında %70’e varan düşüşün yanında servis seviyelerinde çift haneli yüzdelerde artış sağlamaktadır.

İletişim

Yetkili Ömer GÜVENÇOĞLU
GSM 0532 134 76 01
Telefon
Faks
Email guvencoglutekstil@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.üretx.com
Adres Kesikkapı atatürk caddesi no 144 48300 Fethiye/MUĞLA
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#
OKUL KIYAFETLERİ
İŞ ELBİSELERİ
TEKSTİL
ÖNLÜK
PERSONEL ÜNİFORMASI
MEDİKAL ÜNİFORMALAR