Yerlikaya İnş.tur.besicilik Paz.san.tic.şti.

  • Çelik Konstrüksiyon
  • KARABÜK

Hakkımızda

Çağ-Çelik ismiyle 1982 yılında işe başlamış olup, ilk büyük işini M.S.M Endüstride 37 adet D.D.Y liman vinçleri, STFA Dilovası DLH’ya ait 7 ton-10 ton-35 ton liman vinci imalatı, Çolakoğlu Kütük Izgarası, Köylüoğlu Makine Sanayinde; Toprak Malzeme Ofisine ait Zirai depoların 2500 ton imalatını, Diler Demir Çelik, Kroman Çelik izabelerinde muhtelif işler, Doğalgaz Termik Santralin Marmara Ereğlisi Botaş Şantiyesi, Yine Asil Çelik izabe ayaklarını bitirmiştir.01/10/1996 yılında Yerlikaya İnşaat Ltd. Şti. adını almış ve demir çelik sektöründe Adana Bilfen Dershanesi spor salonu, Asil Çelik revizyon ray montajı, Kırşehir Şoförler odası benzinlik kanepesi, Trabzon Akçaabat Tütün Kurutma Tesisi, Aşkale çimento fabrikası, Tezcan Galvaniz fabrikası, Habaş Hurda holu, Habaş liman vinci Aytaç fabrikası; CocaCola , Efes pilsen. Kaptan DÇ Endüstrisinde büyük başarılara imza atmıştır.
26 Yıllık bir geçmişe sahip olan Yerlikaya İnşaat, Teknik ve ticari alanlarda kazandığı tecrübelerle aşağıda da belirtildiği gibi birçok alanda uzmanlaşmıştır.

FAALİYET ALANLARIMIZ
1. Çelik Konstrüksiyon Endüstriyel Tesisler
2. Fabrika Binaları
3. Mimari Çelik Konstrüksiyon yapı uygulamaları
4. Tavan Vinçleri (Ağır Tonajlı Çelikhane)
5. Portal Vinçler
6. Liman Vinçleri
7. Çok Katlı Binalar

20000 m2 açık alanda 5000 m2 kapalı sahası bulunan fabrikamızda yılda 7500 ton üretim yapmaktayız. Üretim hollerimizde 2 adet 30 tonluk, 2 adet 1 0 tonluk, 2 adet 7,5 tonluk tavan vinci, 10 tonluk 1 adet portal vincimiz bulunmaktadır.Fabrikamız bünyesinde üretimin her aşamasında en son teknoloji ekipmanları kullanılmaktadır. Üretim sürecinde sürekli kontrol titiz çalışma en kaliteli ürünü en kısa zamanda teslim etmemizi sağlamakta bu da müşteri memnuniyeti kazanmamızı sağlamaktadır.Fiyat politikamız müşterimizi destekleyici ve kalitemizden ödün vermeyecek şekilde ayarlanır. Çalıştığımız firmaların gelişimlerine katkıda bulunmak en önemli değerlerimizden biridir.Yerlikaya İnş. Ltd.Şti., Çağdaş teknolojisi, uzman dinamik yönetici kadrosu, titiz çalışanlarıyla 21 .yüzyıl teknolojisine hazır, gelecekteki yeni nesillerine hizmet vermeye devam edecektir.

MİSYONUMUZ
Eğitime önem veren. sürekli kendini geliştiren genç ve dinamik kadrosuyla çelik sektöründe en son teknolojiyi kullanarak, kaliteli ve müşteri memnuniyetine uygun olarak hizmet vermektedir.

VİZYONUMUZ
Kalite yönetim anlayışını, Üretim ve Montaja yayarak, imalatta sıfır hata hedeflenmiştir. Bu doğrultuda Çelik Konstrüksiyon sektöründeki müşteri taleplerine cevap verebilmek ve rekabet gücünü artırarak, portföyünü geliştirmek Çelik Konstrüksiyon sektöründe yurt dışında da kendine yer edinmektedir.

İletişim

Yetkili Şükrü YERLİKAYA
GSM
Telefon 0370 447 63 03 / 0370 447 63 00
Faks 0370 447 63 04
Email bilgi@yerlikayainsaat.com.tr
Resmi Web Sitesi www.yerlikayainsaat.com.tr
Adres Organize Sanayi Bölgesi Buket Sokak No:1
Şehir KARABÜK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri