Bonfilet Et Sanayi Ve Ticaret A.ş.

  • Gıda
  • İSTANBUL

Hakkımızda

KURUMSAL DEĞERLER

Her zaman denetim altında!

Sağlıklı beslenmenin bir ayrıcalık değil, her insanın hakkı olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz. Çiftlik denetimleri, mezbaha denetimleri, izlenebilirlik denetimleri gibi tüm üretim süreçlerimizi alanında uzman ekiplerimiz tarafından, kalite standartlarımız kapsamında sürekli olarak kontrol altında tutuyoruz.

Önceliğimiz her zaman müşterilerimiz

Tüm birimlerimizle müşterilerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve doğru algılar, onların daha iyi bir yaşama yönelik değişen beklentilerini karşılamada proaktif ve yenilikçi bir yaklaşım içerisinde oluruz. Yerel özellikleri de dikkate alarak tüm müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamayı, ürün ve hizmetleri hızlı ve güler yüzlü bir şekilde sunarak müşteri memnuniyetini sağlamayı önemsiyoruz.

Operasyonel mükemmellik

Teknolojinin sağladığı tüm imkanlardan etkin bir şekilde yararlanmak ve iyi kurgulanmış iş modelleri ile yönetmek temel yetkinliğimizdir. Hızlı ve pratik çözümlerimiz ile veriye dayalı ilerlemeyi esas alırız.

İnsan kaynağımız

Eğitimli ve nitelikli insan gücü kurum kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır. Bilim ve sanata dayalı tüm gelişmeleri yakından takip eden, iletişime ve gelişime açık, katılımcı yönetim anlayışı ile başarı odaklı çalışmayı prensip edinmiş insan kaynağımız en önemli değerlerimizden biridir.

Çevresel ve sosyal sorumluluğumuz

Sektördeki etki alanımızın büyüklüğü ve dönüştürücü gücümüzün farkındalığıyla hareket ediyoruz. Sağlıklı bir çevrenin gelecek nesillere aktarılması, enerji ve doğal kaynakların verimli kullanılması, çalışanlarımızın ve toplumun çevre bilincinin artırılması için tüm gücümüzle çalışmak ve etkin bir biçimde varlık göstermek kurumsal politikamızdır.

İletişim

Yetkili AYDIN SAYIN
GSM 05322328747
Telefon 02128800555
Faks
Email aydinsayin1903@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.bonfilet.com.tr
Adres GÜRPINAR DEREAĞZI MH. SULTAN FATİH CAD. NO :29 BEYLİKDÜZÜ/ İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Galeri