Ertürk Taşımacılık

  • Nakliye
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Konteyner taşımacılığının simge isimlerinden birisi olan Ertürk Taşımacılık olarak Tecrübemizi teknoloji ile buluşturduk.

Ertürk Taşımacılık, sektörde ki geçmişten gelen tecrübeyi günümüz teknolojisi ve alt yapısı ile buluşturuyor. Yeni ekonominin gereksinim duyduğu yenilikçi, çevreci ekonomik hizmetler sunuyor.

Türkiye'nin hızla büyüyen lojistik şirketi Ertürk Taşımacılık şuan da Ambarlı Limanları başta olmak üzere bütün İstanbul limanlarında bizzat hizmet vermektedir. 1990 yıllarında faaliyetlerine başlayan Ertürk Taşımacılık daha ilk günden itibaren sektörün öncü markası olma hedefi ile yola çıkmıştır.

Ertürk Taşımacılık, sektörde göstermiş olduğu tüm faaliyet kollarında güvenli, hızlı ve ekonomik çözümlerin adresi olmuştur. Her geçen gün, ilke ve hedeflerinden şaşmadan, Binlerce km'yi maksimum güven ile donatıyor.

Yeni, hızlı ve çevreci filosu, etkin müşteri odaklı çözüm anlayışı, profesyonel personel kadrosu ve iş disiplini ile sunmuş olduğu tüm hizmetlerde müşterine karşı konulmaz huzur ve güven sunuyor .

İletişim

Yetkili Erdinç Gökçeli
GSM 05353438834
Telefon 02128766095
Faks
Email muhasebe@erturktasimacilik.com.tr
Resmi Web Sitesi www.erturktasimacilik.com.tr
Adres Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1992 sok. No:16 K:3 D:75 Vetrocity A Blok
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#
KONTEYNER TAŞIMACILIĞI
90 adet tırımız ile Türkiyenin heryerine Konteyner Taşımacılığı yapmaktayız.

NCTS TRANSİT TAŞIMACILIK
NCTS'in (Yeni Bilgisayarlı Transit Sistemi)


PARSIYEL TAŞIMACILIĞI
90 adet tırımız ile Türkiyenin heryerine Parsiyel Taşımacılığı yapmaktayız.

Galeri