Qmcd Danışmanlık Ve İş Gel.merkezi

  • Danışmanlık
  • İZMİR

Hakkımızda

21. yüzyılda en önemli ve en değerli meta bilgi. Bilgi ise tek başına hiçbir şey; onun değerini bilen ve bilgiyi kullananlar olmadıkça…
İnsanoğlu gerek teknolojik gerek toplumsal boyutta birbirine daha kolay ulaşmanın bilgiyi, teknolojiyi ve tecrübeyi paylaşmanın arayışında. İletişimin evrensel araçlarından birisi de kuşkusuz kalite yönetim sistemleri; sistemleri kuran İnsan Kaynakları...
QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi İnsan kaynaklarının yönetimine önem veren çalışanlarının gelişiminin kurum kimliğinin gelişimi olduğuna inan büyük ve büyük düşünen kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmak amacıyla 2001 yılında kurulmuştur.
QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi dört yıl içinde İzmir'de bir çok ilke imza atmayı başararak sektörde iddialı bir marka olmayı başarmıştır. İzmir'de ilk devlet hastanesi, Türkiye'de ve Dünya'da ilk çiçekçilik hizmeti veren kurum, ilk devlet okulu QMCD ile Kalite Belgeli kurum olmuştur.
QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek, günün koşullarına, müşteri ihtiyaçlarına göre çeşitli yöntem ve teknolojik imkanlar kullanarak mükemmel çözümler sunmaktadır. Sunulan çözümlerin katma değerler yaratabilmesi için; konularında uzman personelimiz müşterilerimizin beklentilerini en kestirme ve en etkili şekilde karşılayarak yardımcı olurlar.
QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi sadece kalite yönetim sistemleri ve eğitimler ile sınırlı olarak değil değişen dinamiğin içinde bir kurumun ihtiyaç duyabileceği tüm konuları bir çatı altında toplayarak, yüklendiği sorumluluğunun bilincinde olarak müşterileri ile işbirliği içinde değerler yaratmayı hedeflemiştir.
Uzman kadromuz, kurulu kalite sistemlerinizi geliştirmek için fırsatları ortaya koymaya hazırdır. Bunun sağladığı kazançlardan yararlanmak için bağımsız denetimlerimizden yararlanabilirsiniz. İşletme körlüklerini engellemek, potansiyel riskleri objektif bakış açısıyla yakalamak her kurum için ne kadar değerlidir; biz biliyoruz.
Kurumun stratejik planlamasında etkin rol oynayarak sektörde hangi noktada farklılaşmak gerektiğinin belirlenmesine ve belirlenen hedefe ulaşma konusunda atılması gereken adımların doğru ve hızlı bir şekilde atılmasında profesyonel desteği sağlayarak hizmet verdiğimiz kurumların büyümesini ve rakipleriyle rekabet edebilir kalmasını hedefliyoruz.
Kurum kimliğinin oluşması için kurumun markalaşması kaçınılmaz olmaktadır. Marka vekili avukatlarımız ile mesleki sorumluluk sigortası güvencesiyle müşteri firmalarımıza markalarını tescil ettirme imkanını sunmaktayız.
Önemsediğimiz diğer bir çalışma konumuz da proje yönetimleridir. Bilindiği üzere Dünya Bankası, Kosgeb, Ticaret Odaları vs örgütler zaman zaman kurumlara proje bazlı teşvikler ve yardımlar vermektedirler. Bu teşvik ve yardımlardan yararlanmak isteyen kurumların bugün, dün olduğundan çok daha fazla planlı hareket etmeleri gerekmektedir. İşte bu noktada proje yönetimleri ve planlı kalkınma faaliyetlerinin önemi ortaya çıkmaktadır. QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlığı ve İş Geliştirme Merkezi olarak proje oluşturmadan yönetmeye, proje bazlı teşvik planlamasından teşviklerin alınmasına ve uygun kullanılmasına kadar değerli müşterilerimizin yanındayız.

Sonuç olarak,

Misyonumuzu, değerlerimiz ile birleştirip " QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi " olarak;
Değişimleri yakından takip ederek, uzun vadeli müşteri ilişkilerini ekip ruhuna çevirebilmek, bilgi çağında iş dünyasına kılavuzluk etmek, güleryüz, anlayış ve samimiyet olarak belirledik.

İletişim

Yetkili Kazım KİRAZCI
GSM
Telefon 0232 364 01 81
Faks 0232 364 01 81
Email buran@qmcd.com
Resmi Web Sitesi www.qmcd.com
Adres 1725 sok. Mısırlı İşhanı N:40 D:403 KARŞIYAKA
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri