Birlikflex Makine İmalatı Ve Pazarlama San. Tic. A.ş.

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Flexo baskı (matbaa) makinelerindeki 20 yılı aşkın tecrübemiz ile Yüksek kalite ve teknolojiyi birlikte sunarak müşteri memnuniyetinden ödün vermeden 50 farklı ülkeye makina ihracatımız devam etmektedir.

Müşterilerimizin, Flekso baskı, Kolibandı baskı, yapışkanlı kağıt baskıları, esnek ambalaj baskıları, kağıt baskısı, kolibandı dilimlemeleri, laminasyon, gıda ambalajları, ıslak mendil, şeker baskısı ve flexo üzerinde bir çok alanda en iyi kaliteyi sunmakta ve çözüm ortağı olmaktayız. (Genç, Güçlü,) Alanında uzman mühendis kadromuz ile Proje odaklı ve yüksek titizlikle, makinalarınızı sizlere özel üretiyoruz.

Fabrikamız 3500 m² kapalı alan içinde olup üretimin %80’i ihraç eden bir firmadır. Üretim ve tasarımlarımızda özgünlüğün yanı sıra Kaliteden ödün vermeden yüksek performanslı ürünler üretmekteyiz. Birlikflex makina, Flexo matbaa makinalarında yüksek teknolojiyi standart olarak kullanan müşteri memnuniyetini ön planda tutan, kaliteden ödün vermeden üretim yapan bir firmadır.

Genç, dinamik, güçlü mühendis kadrosu ile standart plastik Flexo makinalarının yanı sıra, özel tasarım ve tam otomasyon Flexo makinaları da üretmektedir. Ar-Ge departmanımızın yaptığı araştırmalar ile makinaların daha uzun ömürlü, yüksek kalitede ve yüksek verimli olması sağlanmaktadır.

İletişim

Yetkili Şenol Bey
GSM 05323751258
Telefon 02126126806
Faks
Email info@birlikflex.com
Resmi Web Sitesi www.birlikflex.com
Adres Hadımköy Mah. Alparslan Cad. No:14 Giriş Kat Arnavutköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri