Maksimum Akademi

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • İZMİR

Hakkımızda

Maksimum Akademi 5 yıldır Maksimum Fakülte olarak kazandığı sınavlara hazırlık tecrübesini şimdi "Akademik Sınavlara Hazırlık" adıyla Maksimum Akademi çatısı altında birleştiriyor.Akademik, yenilikçi ve eğitimciliği kendisine meslek olarak seçmiş seçkin bir eğitimci kadrosu Maksimum Akademi’nin, sınavlara hazırlık eğitimlerindeki en güçlü yanıdır.Maksimum Akademi, sınavlara hazırlık eğitimlerini, öğrencilerinin girecekleri sınavlardaki alacakları, en üst başarıyı hedefleyerek tasarlamıştır.Maksimum Eğitim İzmir’in merkezinde 3.700m2’lik bir alanda kuruludur. Maksimum Akademi bu alan içerisinde 1.000 m2’lik bir eğitim alanına sahiptir. İzmir’de hiçbir İngilizce eğitim kurumunda bulunmayan imkanlara sahip olan Maksimum Akademi; ses ve görüntü sistemli, özel olarak tasarlanmış 10 adet sınıfıyla, 1 dans ve 1 tiyatro atelyesiyle, 40 kişilik dolby dijital ses sistemli sinemasıyla ve 250m2’lik özel dinlenme alanıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.Maksimum Akademi’de hazırlanarak sınavlarda en üst başarıyı yakalayacaksınız.

Misyonumuz:
• Her zaman eğitim kalitesi ve öğrenci memnuniyetiyle ön planda olan bir eğitim kurumu olmak.
• KPSS, DGS, KPDS, ÜDS, YDS, TOEFL, Üniversite hazırlık atlama sınavlarını, eğitim verdiği öğrencilerine kazandırmak. Maksimum Akademi’nin varoluş nedenleridir.

Vizyonumuz:
• KPSS, DGS, KPDS, ÜDS, TOEFL, PROFICIENCY hazırlık eğitimlerinde en çok tercih edilen, eğitim kalitesi ve başarısıyla ön planda olan, kendini çağın gerekliliklerine göre sürekli yenileyen, iş dünyası ve akademik çevrelerle güçlü bağları olan bir sınavlara hazırlık eğitim merkezi olmak.

Başlıca hizmetlerimiz;

-KPSS

-DGS

-KPDS

-ÜDS

-TOEFL

-HAZIRLIK ATLAMA

İletişim

Yetkili Cenk ÜSTÜNSÖZ
GSM
Telefon 0232 482 01 01
Faks
Email info@maksimumakademi.com
Resmi Web Sitesi www.maksimumakademi.com
Adres 858 sok. Kaptan Mustafapaşa Vakıf İşhanı K:3 KONAK
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri