Fers Kimya

  • Temizlik Ürünleri
  • DİYARBAKIR

Hakkımızda

2008 başı itibari ile faaliyete geçen yeni ve modern altyapıya sahip tesislerimizde müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.

Firma olarak ana prensibin, ürün arkasından devam etmesi gereken hizmetin ve destek sürecini devam ettirmek olduğunun farkındayız. Bu yüzden müşteri temsilcilerimiz ve konularında uzman teknik personelimiz 7 gün 24 saat müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek üzere hazır beklemektedir.Firmamız ürünlerimizle birlikte kullanılabilen her türlü yardımcı teknik malzeme ve üniteleri bedelsiz olarak siz müşterilerine sunmakta zaman kaybı ve gereksiz tüketimin önüne geçmektedir. Bu aynı zamanda kullanım kolaylığını da beraberinde getirir.. Teknik yetkili arkadaşlarımız her istenildiğinde seminer tarzında veya uygulamalı tanıtım yöntemi ile personel eğitiminize yardımcı olurlar.Sahip olduğu yapısal özellikleri ve ürün standartlarıyla FERS KİMYA sektöründe yenilikler ve atılımların yeni odağı olmuştur.Tüm bu özelliklerimiz sizin gibi nitelikli ve saygın firmalar ile birleştirilmesi yegane dileğimizdir.

Yabancı sermayenin hakim olduğu sektörümüzde, firmamız %100 yerli sermaye ile yabancı rakiplerinin sunduğu ürün kalitesi ve hizmet faaliyetlerinin bir eşini tam ve eksiksiz olarak yerine getirmektedir.Firma olarak ana prensibin, ürün arkasından devam etmesi gereken hizmetin ve destek sürecini devam ettirmek olduğunun farkındayız. Bu yüzden müşteri temsilcilerimiz ve konularında uzman teknik personelimiz 7 gün 24 saat müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek üzere hazır beklemektedir.Sahip olduğu yapısal özellikleri ve ürün standartlarıyla FERS KİMYA sektöründe yenilikler ve atılımların yeni odağı olmuştur.

Başlıca ürünlerimiz;

-SIVI SABUN

-SIVI BULAŞIK

-GENEL TEMİZLİK

-CAM TEMİZLEYİCİ

-YUMUŞATICI

-ÇAMAŞIR SUYU

-HALI ŞAMPUANI

-YAĞ ÇÖZÜCÜ

-KİREÇ ÇÖZEN

-SIVI OVMA KREM

-TUZ RUHU

-MEKANİK TEMİZLEME TOZU

İletişim

Yetkili Vedat ÇİMEN
GSM
Telefon 0412 255 00 74
Faks 0412 255 00 74
Email
Resmi Web Sitesi www.ferskimya.com
Adres Urfa Yolu Üzeri 3. Sanayii Sitesi J1 Blok No:15
Şehir DİYARBAKIR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri