Hydrotur İth.ihr. San.ve Tic.ltd.şti.

  • Su Arıtma Ve Sulama Sistemleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Hydro İtalia şirketi endüstriyel suların arıtılmasında ekonomik, etkin çözümlerin yanısıra çevre korunmasının da ön planda olmasına dikkat etmektedir. Çevre mühendislerimiz ve arıtma prosesinde ihtisas sahibi elemanlarımız hizmetlerini çevre kirliliği problemine duyarlı olan ve aynı zamanda üretim sistemlerinin etkili olmasına ve drenaj masraflarının azalmasına gereken önemi veren bütün şirketlere sunarlar. Ekipmanlarımızın, makinalarımızın hemen hemen hepsi paslanmaz çelik (INOKS) tekniğiyle üretilmiştir ve CE sertifikasını (Yeterlik Belgesi) almak için gereken bütün testleri geçmişlerdir.Şirketimiz yűrűrlűkte olan kanun çerçevesinde kesinlikle tehlike sembolu taşımayan bir çok kimyasal ürün sunmakta olup bu ürünler arındırma sularının çok derin analizlerinden sonra teknik elemanlarımız tarafindan önerilmektedirler. Bu sayede, tesis çalısmaya basladıktan sonra elde edilecek sonuçlar üzerine yazılı garanti* verebiliriz.

Bizimle temas kurunuz. Profesyonelliğimizin yanısıra hem danışmanlık hem tesisat hem de satış sonrası hızlı ve etkili desteğimizi takdir edeceksiniz.

* Kontratın içeriğine bakınız

HYDRO ITALIA çevre korunma konusuna büyük önem göstererek modern ve yenileyici sistemler önermekte olup aynı zamanda modern teknolojiyle bağdaşan yeni çözümler arayışı içindedir.

ŨRŨNLER BŐLŨMŨ
Suda çözülen boyalar
Çözücü bazlı boyalar
Galvanik sular
Endüstriyel sular
Organik emülziyonların arındırılması
Fosfatlayıcılar
Diğer ürünler

TESİSAT BŐLŨMŨ
Makina endüstrisi
Kimya endüstrisi
Galvanez endüstrisi
Kereste endüstrisi
Otomotiv endüstrisi
Deri endüstrisi
Havacılık ve Denizcilik endüstrisi
Beton üretimi
Boyama ve cilalama
Boya fabrikaları
Plastik endüstrisi
Mermer işçiliği
Reçine bazlı yapıştırıcılar endüstrisi.

HYDRO ITALIA her şirketin gereksinimine göre çözümler önerir , sistem projelerini , makinaların yapımını, donanım ve teknik yardımı ve de arıtma prosesinde gereken özel formüllü ürünleri her kullanıcının ihtiyacı doğrultusunda hazırlar.


İletişim

Yetkili Candan ŞENTÜRK
GSM 0530 765 82 71
Telefon 0216 688 34 00
Faks 0216 688 33 88
Email info@hydrotur.com.tr
Resmi Web Sitesi www.hydroitalia.com
Adres Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Feslegen Sok.Uphill Towers A1a Blok D.33 TR34746 Bati Atasehir/Kadiköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri