Menzil Otomatik Kapı

  • Otomatik Kapı ve Kepenk Sistemleri
  • BURSA

Hakkımızda

Misyonumuz
Müşterilerimize, etkin ve verimli bir şekilde kullanabilecekleri ürün ve hizmetlerimizi en kaliteli biçimde sunmak.Müşterilerimize kesintisiz,hızlı ve güvenilir, arıza tespiti, arıza giderme hizmeti sunmak eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamak.

Vizyonumuz
Hem bireysel hem de kurumsal pazarda iddialı bir konuma gelebilmek, pazar payını en üst seviyelere çıkarmak ve Türkiye'de otomatik kapı sistemleri denilince akla gelen ilk isim olmaktır.

Firmamız Hakkında
Firmamız Bireysel ve Kurumsal otomatik kapı montajı ve demontajı sunabilmek amacıyla 2006 yılında BURSA 'da kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren müşterilerine kesintisiz, hızlı ve güvenilir servis sunmayı ve eksiksiz müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir.Hizmetlerimizin kalitesini korumak ve geliştirmek için daima yenilikleri takip etmekte ve yeniliklere ayak uydurmaktayız.En iyi hizmeti verebilmek için en iyilerle çalışılması gerekir.
Bu nedenle birlikte çalışmakta olduğumuz iş arkadaşlarımız ve tedarikçi firmalar konusunda da çok DİKKATLİ davranmaktayız.

MENZİL OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ olarak kaliteden taviz vermeden siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.
Bize güvenin

İletişim

Yetkili Servet YURDALAN
GSM
Telefon 0224 368 10 96
Faks 0224 369 29 64
Email info@menzilkapi.com / menzilkapi@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.menzilkapi.com
Adres Yavuz Selim mah. Samanlı cad. N:126 YILDIRIM
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri