Final Dergisi Dershanesi / Bursa Şubesi

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • BURSA

Hakkımızda

Final Eğitim Kurumları çalışmalarına 1980 yılında Anadolu’nun mütevazi bir şehri olan Elazığ’da dört sınıf ve altı öğretmenle başladı. Kısa bir sürede başarılı çalışmalarıyla adını tüm ülkede duyurdu. İlk şubesini Malatya’da açtı. 1987 yılında çıktığı günden itibaren Türkiye’nin en yüksek tirajlı üniversite hazırlık dergisi olan “final” yayına girdi.

Bu dönemden itibaren final’in Türkiye’ye seçkin eğitim kurumları kazandırma çalışmaları hızlandı. Böylece final’in eğitim meşalesi Türkiye’nin dört bir yanında ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yüzbinlerce genci aydınlatmaya başladı. Bugün final , Türk Gençliği’ne 200’ün üzerinde dershane ve 4 okulla hizmet veriyor. Final Eğitim Sistemi’ni uygulayan bu kurumlarda 8000’in üzerinde çalışan 200.000’i aşkın öğrenciyi sınavlara ve yaşama hazırlıyor.

Çocuklarımıza ve gençlerimize ilk yıllarda dershane ve yayınla hizmet veren final , 2006’dan itibaren okul çalışmalarına da başladı.Final Yöneticileri eğitim camiamızdan aldığı güçle final eğitim vakfı’nı kurdu. Bu vakıf hem verdiği burslarla öğrencileri desteklemekte hem de ülkemize bir üniversite kazandırmak amacıyla çalışmaktadır.

Final, 200’ün üzerinde eğitim kurumu, vakfı, spor kulübü ve yüzlerce yayını ile Atatürkçü, laik, çağdaş, demokrat nesiller yetiştirme çabasını sürdürüyor ve sürdürecektir.

HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR......

İletişim

Yetkili Hıdır TORAMAN
GSM
Telefon 0224 234 11 88
Faks 0224 234 58 90
Email bursa@fdd.com.tr / htoraman@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.fdd.com.tr
Adres Çekirge cad. N:151 K:zemin 1/2/3/4 OSMANGAZİ
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri