Sevgi Kreş

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ERZURUM

Hakkımızda

Özel Sevgi Kreş;

* Şehrin kuzeyinde, düzenli yerleşmesiyle dikkat çeken Yıldızkent semtinde, 600 m2 alana kurulu bina ve bahçe sınırları içerisinde,

* 720 m2 kapalı kullanım alanı, 150 m2 yeşil alan, 150 m2 açık oyun alanı, 300 m2 park alanına sahip,

* Her kat ve bütün alanlarında ışık alabilen bir yapı ile,

* Dörtte üçü bahçe ile çevrili,

* Doğalgaz ve alttan ısıtma sistemi ile,

* Bahçesinde Oyun Parkı, Yeşil alan, Araç park alanı,

* Bina ve sınıfları İnternet üzerinden canlı izleme olanağı sunan Kamera Sistemi ile,

* Güvenlik görevlisi ve 2 özel servis aracıyla,

* Kreş olarak yapılarak dizayn edilmiş binası ile,

* Triblex iki daire büyüklüğünde müstakil bir yapıya sahiptir.

VİZYONUMUZ & MİSYONUMUZ ............

Atatürk ilke ve devrimlerini ve bu çizgide bir demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş, cumhuriyetçi bireylerin ilk eğitim durağı olurken, eğitim ortamını sevmeyi yaşatmak,en değerli varlığımız olan çocuklarımızın bütün gelişimsel özelliklerini dikkate alarak eğitim alanında gelişmelerin takipçisi ve uygulayıcısı güven ve işbirliği içersinde öğrenmeyi öğretir konumunda topluma kendi başına başarma hissi ile adım atacak yetişkinlerin temellerini atan
ve bu bağlamda dürüst, güvenilir, mutlu, çevreci, çağdaş ve kısaca sağlıklı bireyler olarak; 0 yaştan 6 yaşa uzanan çizgide özgüveni gelişmiş, bireyselleşmiş, doğru davranış kazanmış, düşünme becerisine sahip ve üretken, sorumluluk sahibi, paylaşımcı, sosyalleşmiş, ilköğretime hazır ve sevgi dolu bireylerin temelinde olmak bizim başlıca görevimizdir.

* Kapalı kullanım alanında; Teknoloji Salonu, Etkinlik & Oyun Salonu, Dinlenme Salonu, Emekleme Salonu (0-2 Yaş), Alt Açma Bölümü, 0-2 Yaş Uyku Salonu, 3 Yaş Sınıfı (Sevgi Sınıfı), 4 Yaş Sınıfı (Kelebekler Sınıfı), 5 Yaş Sınıfı (Özgürlük Sınıfı), AnaSınıfı , , 2 Adet Mutfak ve 2 Adet Yemek Salonu, Öğretmenler Odası, Yönetim Odası, 4 adet öğrenci tuvaleti (4*4=16), 2 adet yetişkin tuvaleti bulunmaktadır.

* Açık kullanım alanında; Oyun alanı, yeşil alan, çeşmeler, kamelya ve bahçe sınırları dışında araç park alanı bulunmaktadır. Açık oyun alanı, suni çim ile döşelidir. Ayrıca açık alanımızda da 2 adet kamera bulunmaktadır.

* Okulumuzda bulunan sınıflarımız zengin ekipman ve oyuncaklarla donatılmıştır. Sınıflar 20 kişi kapasiteye sahiptir. Aynı anda birkaç farklı etkinliğin yapılabildiği sınıflarda öğrenciler kendi istekleri ile etkinliklere katılmaktadırlar.

***0-2 yaş grubu için emekleme salonu, uyku salonu ve alt açma bölümü bulunmaktadır. kullanım alanları öğrencilerimizin rahat hareket edebileceği geniş mekanlardır.

*** 3 yaş grubu için Sevgi Sınıfı, 4 yaş grubu için Kelebekler Sınıfı, 5 yaş grubu için Özgürlük Sınıfı ve Anasınıfı bulunmaktadır.

*** Okulumuzda 3-6 yaş grubu öğrencileri için uyku zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak öğrencinin ailesi veya kendi isteği doğrultusunda dinlenmek ve uyumak isteyen öğrencilerimiz için Dinlenme Salonu bulunmaktadır.

* Okulumuzda ana bilgisayara bağlı bulunan toplam 10 kamera ile velilerimize internet üzerinden okulumuzu canlı (anlık) olarak izleme olanağı sunuyoruz. Bu sistem ile velilere, il dışındaki hatta dünyanın başka bir yerindeki akrabalara, öğrencilerimizi istedikleri an görebilme imkanı sunuyoruz.

* Okulumuzun tuvalet ve sınıfları Temizlik Sorumluları tarafından hergün düzenli olarak temizlenmektedir. Öğrencilerimizin temizliğine de önem verilmektedir. Okulumuzda 4 adet öğrenci tuvaleti bulunmaktadır. Tuvaletlerde bulunan klozet ve lavabolar çocuklar için özel üretilen kanguru şeklinde ve öğrencilerin boyunda olan seramik aksamlardır.

** Ayrıca okulumuz, anlaşmış olduğu ilaçlama şirketi tarafından her ay düzenli olarak ve ayrıca ihtiyaç duyulduğunda ilaçlanmaktadır..

İletişim

Yetkili Gürcan KORUCU
GSM 0506 427 93 91 / 0545 410 25 57
Telefon 0442 342 22 27
Faks 0442 342 22 27
Email iletisim@sevgikres.com.tr / bilgi@sevgikres.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sevgikres.com.tr
Adres Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Yaren Sokak No:2-4 YILDIZKENT
Şehir ERZURUM

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri