Ağa Oğlu Kimya

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • BURSA

Hakkımızda

Şirketimiz; Ağaoğlu Kimya Anonim Şirketi 2004 yılında, şu anda Yönetim Kurulu Başkanlığını devam ettiren Yalçın AĞAOĞLU tarafından Bursa’da kurulmuştur. Şirketimizin asıl kuruluş tarihi 1992 yılı olup, ticari ünvanında yapılan değişiklikler neticesinde 2004 yılında kurucusunun soyadı ile başlayan Ağaoğlu Kimya A.Ş. adını almıştır.

Özel Kimyasallar alanında faaliyetine devam eden fabrikamız, Kayapa Org. San. Bölgesinde 7200 m2 kapalı alanda üretimini gerçekleştirmektedir. Ürettiği ürünleri bünyesinde yer alan satış mühendisleri aracılığı ile sizlere ulaştırdığı gibi, grup içerisinde yer alan diğer ticari kuruluşlarına da özel markalarla ürün üretmektedir. Endüstriye yönelik kimyasal satışı gerçekleştiren pek çok kuruluşa da istekleri doğrultusunda ürünler üreten fabrikamız, gerek laboratuarları, gerekse tam otomasyon üretim prosesi ile kulvarının en önemli tesisidir.

Gelişmeye devam eden şirketimizin, ülkemize kazandırdığı yeni ve modern fabrikasının laboratuarı TUBİTAK-MAM ile C sınıfı proje ortağıdır. 1992 yılından bu yana, uzman satış mühendisleri kadrosuyla sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışan şirketimizin ana hedefi, ürettiği teknik ve son derece spesifik ürünlerle danışmanlık yapmak, çözüm ortağınız olarak anılmak olmuştur.Şirketimiz ticari yaşamına başladığı ilk günden bu güne kadar müşterilerimizin beklentilerini, günün ekonomik koşullarını da göz ardı etmeden analiz edip, kaliteli ürün, satış sonrası hizmet ve hızlı servis eşliğinde sürdürmüştür. Birinci önceliği kalite ve memnuniyet olan, şirketimiz; bu felsefesini kurulduğu yılda sektörün öncüsü olarak aldığı İSO 9001 – 2000 Kalite Yönetim Sistem belgesi ile sertifikalandırmıştır.Oldukça spesifik ve son derece kaliteli olan ürünlerimizi AR-GE ile başlayıp tüketim süreci ile biten yolculukları boyunca, siz değerli müşterilerimizin zaman kaybını önleyen, fayda sağlayan ürünler ve çözüm ortağınız olma hedefi ile üretmekteyiz.

ÜRÜNLERİMİZ;
YAĞ GİDERİCİ VE BAKIM SOLVENTLERİ
Aromatik olmayan yağ sökücüler.
Elektrik motor temizleme solventleri.
Güvenli yağ sökücü solventler.

KONSANTRE ASİDİK SÖKÜCÜLER
Konsantre kireç ve tortu çözücüler.
Konsantre metal yüzey hazırlayıcılar.
Konsantre yağ alma ve metal parlatma sıvıları.

KONSANTRE ALKALİ SÖKÜCÜLER
Konsantre yağ ve karbon sökücüler.
Konsantre ham kumaş üzeri yağ sökücüler.
Zemin temizleme makinesi için konsantre yağ sökücüler.
Konsantre alüminyum temizleme ve parlatıcılar..
Solvent esaslı alkali bazlı boya sökücüler.

CİLT TEMİZLEME SIVILARI
Konsantre cilt temizleme sıvıları.
Cilt temizleme sıvıları.
Doğal el temizleme kremi.

DEZENFEKTANLAR VE DEZENFEKTANLI BAKIM ÜRÜNLERİ
Dezenfektanlı genel temizlik sıvıları.
Yüzey dezenfektanları.
Klor ve oksijen bazlı dezenfektanlar.

ÖZEL BAKIM VE KORUMA AEROSLLERİ
Gazaltı, kalıp ayırıcı,
Fren-balata temizleyici,
Leke çıkarıcı,
Pas gevşetici, elektronik kart temizleyici,
Emülsiyon ve boya sökücü aeresolleri


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0224 443 73 67
Faks
Email bilgiislem@agaoglukimya.com
Resmi Web Sitesi www.agaoglukimya.com
Adres BURSA
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri